Vi klara’t!!!

YES!!!! Nästan 10 timmars sömn!

Haha, är det inte konstigt hur det beter sig? Varannan natt ju…. Man blir inte klok. Tack och lov för denna maraton i sömn jag får varannan natt säger jag då, annars skulle jag inte bara människa. 🙂

Hörrni! Thedde är hemma igen, har inte träffat honom än då han är hos sin pappa…. Men vi verkar ha fixat det. Han är hemma helskinnad och välbehållen och mamman och sonen har klarat ”första trippen med grabbarna”. Yeeeeeiiiih!! Jag är glad och tacksam för det faktiskt. Jag har inte varit tjatig, alls. Bara sms:at och krävt ett ”jag är ok” sms morgon och kväll.
Det började inte så bra så då fick man säga till. 😉 Tur man har en förstående son. Han vet att hans mamma oroar sig annars….

20140106-055250.jpg

20140106-055139.jpg

Dessutom har ungen haft det väldigt skoj också! Bra det. Precis vad jag ville att han skulle ha.

Nu sitter Milo här bredvid mig. Han har faktiskt fått spela TV spel här då vi laddade hem ett nytt spel åt honom igår. Tänkte tipsa er också, han spelar Hulken, Pirates of the Caribbean (lego) och vanliga Lego spelet. Perfekt för hans ålder och inga hemskheter. Pirates of the Caribbean är super verkligen.

20140106-055851.jpg

20140106-055855.jpg

Perfekt och faktiskt lite kul att titta på också.

Idag tänkte jag ta tag i mina promenader igen. Såhär kan jag inte hålla på och såsa och lata mig. Jag vet också att promenaderna ger mig bättre mående och bättre sömn. Därför är det bara till att ta tag i det nu. Skita i regn och rusk och ge sig ut. Dock så ska jag INTE ge mig ut för tidigt en helgmorgon, det kan du läsa mer om HÄR. Får invänta morgonljuset så nu går jag upp och käkar frulle först. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vadharsarahbakat
10 years ago

Skönt att du fick sova ordentligt inatt i alla fall. Själv har jag haft en skitdålig natt, vaknat flera gånger. Perfekt när man har en 10 timamrsdag på jobbet framför sig. Men det är bara att kämpa på. Kommer förmodligen däcka sekunden jag kommer hem från jobb vid 21 ikväll.
Ha en fin måndag. =)

Nästa inlägg

Brunch på BERNS

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x