THE REALITY IN YOUR FACE

Jag hade tänkt mig ett härligt tulpaninlägg. Ja alltså sådär som jag ofta drömmer om att min blogg ska vara. Med jättefina bilder, feelgoodkänsla rakt igenom, korta fina inlägg som väcker ett intresse. Typ såhär:

20140105-091333.jpg

20140105-091339.jpg
Härliga tulpaner!

Efter en god natts sömn så känns det härligt att ta tag i denna trettondagsafton. Dagen består av fix & trix här hemma, min fina DAGG vas från Svensk Tenn ska fyllas av nya härliga tulpaner och till kvällen väntar middagsgäster. Jag ska bjuda på oxfilé och potatis & ost kroketter med en härlig baksamicosås, till det ett mustigt Amarone vin.

________________________________________________________

(((BAAAAAAM))) så landar verkligheten i mitt huvud. Jag har ingen DAGG vas, den är åt helvete för dyr för att jag ska ha råd med en. Jag kan inte äta oxfilé och ost & potstiskroketter med balsamicosås. Än mindre dricka Amarone vin för att min mage är paj. Jag är inte ett skit utsövd efter endast 2 timmars sömn. Ännu en gång har min kropp kört ett varannan natts maraton….IGEN! What’s up with that????

20140105-092930.jpg
I’m a looser baaaabyyy….

Missförstå mig rätt nu. Jag gillar såna tulpaniga DAGG – vasiga bloggar som fan, mest för att dom är lättsamma, feelgood och inspirerande. Hur jag än försöker kommer min blogg ALDRIG bli sån så varför drömmer jag ens om det undrar man ju?

Men, likt förbaskat ska jag ”get my shit together”. Ta en dusch, droppa cleareyes i mina ögon, lägga på en makeup och dra till Sthlm för en avskedsbrunch på nån timma med Hannah med vänner. Har slumrat ihop lite sömn på morgonen och sover gör jag ikväll sen. Jag deppar ihop alldeles om jag vilar bort den här dagen, så är det. Sova kan jag ändå inte mitt på dagen så det är inte värt och ens försöka.

Hepp, vi hörs sen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

38 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Fina Nina! Skickar massa styrka till dig.
Hoppas du får en fin dag! <3 kramar

Niiinis
Reply to  Frida
10 years ago

Tack & kram! ❤️

charlotta hellström
charlotta hellström
10 years ago

Må gott/ leva perfekt bloggar finns det allt för gott om. Jag älskar din ärliga blogg där inte allt är perfekt även om jag stundtals är väldigt avundsjuk på ditt liv……Hoppas din dag blir helt underbar även om natten varit jobbig. Kram till dig

Niiinis
Reply to  charlotta hellström
10 years ago

Åh min fina Lotta!❤️

TACK!

Maria
Maria
10 years ago

Nina! Det är därför jag älskar din blogg. För att den är så ärlig, sann och visar det verkliga livet.
Vi behöver fler som du, som delar med sig av en vardag som inte alltid är fylld med vackra tulpaner, fluffiga cupcaces och nystädade hem med dyra inredningsprylar. Det är för att du är som du är, och är ärlig med det, som du har så många läsare.

Niiinis
Reply to  Maria
10 years ago

Söta du….men fluffiga cupcakes har jag väl. Hahaha!! 🙂

Så fina ord, tack. Verkligen, TACK! ❤️

Tessi
Tessi
10 years ago

Daggvasen finns i en helt ok kopia på mio för typ 350 spänn. Den köpte jag då originalet är heeelt för dyr för mig :). Hoppas du får en trevlig söndag trots sömnbrist.

Niiinis
Reply to  Tessi
10 years ago

TACK för tips!! ❤️

Therese
Therese
10 years ago

Fast nej, det är ju därför jag gillar din blogg så mycket. Den är mänsklig, ärlig och rolig. Och framför allt äkta! Såna där tulpaniga feelgood-bloggar gör mig mest tjurig och undrande över hur det egentligen står till under den vackra ytan. Kram på dig. Hoppas du får en okej dag trots sömnbristen.

Niiinis
Reply to  Therese
10 years ago

En av bloggarna jag älskar är Starwoman. Har läst henne i många år. Jag undrade detsamma tills jag träffade henne och fick se att hon har det sådär på riktigt. Sen är hon en supertrevlig och jäkligt rolig tjej som jag storgillar och det gör inte saken värre.

Sen tror jag nog det finns massor med fejkbloggar också, det ska jag inte sticka under stol med. Men vad gäller Starwoman så är det som det ser ut. Ett perfekt hem, fin familj, framgångsrika människor som är fantastiska. Så häftigt på nåt sätt.

Tack för dina fina värmande ord, dom gör mig mycket glad. KRAM ❤️

Marie
Marie
10 years ago

Håller med de andra. Jag läser för att du är som oss andra. Sen gilar jag dina skönhetstips förstås. Det är lite därför jag nästan slutat läsa Hannahs blogg, hon för lite för perfekt.
Har också haft en ”skitnatt”. Har ungar som inte sover ordentligt, vilket gör att jag är ett vrak. Somnar tidigt, vaknar vid vid två och sen sover halvkasst tills första ungen vaknar. Just nu längtar jag tills de blir tonåringar. Hehe.

Ser att du läst Mona. =) Jag visste inte ens vad en daggvass var, så jag googlade och insåg att det var en sådan hon hade köpt. Jag älskar tulpaner, men skulle aldrig i mitt liv köpa en vas för 2500kr. Finns mycket bättre saker att lägga pengarna på.

Niiinis
Reply to  Marie
10 years ago

Vilken Mona? Jag har läst hos de flesta inredningsbloggare som finns. Hihi…. 🙂

Vad jobbigt med sömn & barn. Vi har varit där X antal år så jag vet hur du har det.

Ska dessutom köra en hel del skönhetstips så det kommer det mer av.

Tack för fina ord!

Kram ❤️

ulrica
ulrica
10 years ago

Men det är ju därför din blogg är som du är, ärlig, skojfrisk och inte så ”tulpanig” 🙂
Sluta inte vara som du är!!

Dagg-vasen är jättefin, men det finns minst lika snygga kopior idag.
http://www.artilleriet.se/shop/nyheter/malva-vase/
https://www.mio.se/produkt/flora/25956549
http://www.hemtex.se/article/laura_candle_holder_dia_10x8cm?attr1_id=3 ( detta är ljuslyktan men den finns som vas också )

Upp med hakan, du kommer att få en toppendag, även om ni äter korv med bröd och dricker mjölk ikväll <3

KRAM Ulrica

Niiinis
Reply to  ulrica
10 years ago

Men Ulrica! Åh tack för alla tips! Nu ska här handlas en DAGG-kopia.

Tack & kram! ❤️

B-M
B-M
10 years ago

Nina, det är därför jag gillar din blogg så mycket! Det finns alldeles för många tulpan-perfekta bloggar med dyr inredning och dagens outfit som jag bara kan drömma om att ha råd med.
Älskar dina ärliga inlägg!
Hoppas du får en härlig brunch med Hanna & co och att du får sova kommande natt! Kram

Niiinis
Reply to  B-M
10 years ago

Söta du….tack ifrån hjärtat! ❤️

Lena
Lena
10 years ago

Håller med övriga kommentarer! det är ju därför jag läser din blogg! Jag tycker det är såååå tråkigt med ” perfekta” bloggar med så kallade fina bilder och allt är bara såå mysigt och gulligt hela tiden, snark! Nej fortsätt som du gör det är mycket mer intressantare att läsa om. Man känner igen sig, du är en av oss liksom. Ha en bra dag, kram på dig från Lena i V-ås.

Niiinis
Reply to  Lena
10 years ago

Tack Lena! Fina ord, blir glad. ❤️ KRAM

Marie
Marie
10 years ago

Hej Nina! När jag läser om dina sömnbesvär tänker jag på mig och hur min situation var för några år sedan. Jag var precis som du….vaken typ hela tiden. Jobbade dagtid (heltid)och såg ut som ett ras. Det gick inte att sova, jag blev blek å deppig å fattade inte vad det var med mig. Efter kanske 4-5 månader skickade mina arbetskamrater mig till läkare, dom trodde jag var deprimerad (gått in i väggen). Jaha sa jag och tänkte att ok….är det så det känns?? Fick med mig ”lyckopiller” dom tog en massa blodprover också. Några dagar senare ringde läkaren och sade att jag hade skitblodvärden, B12 och Folsyra brist….det var boven. Jag fick superstarka B12 & folsyra tabletter, sjukskriven i 2 månader och sedan allt eftersom började allt fungera igen. Nu äter jag alltid vitaminerna eftersom min kropp inte tar upp just de viktiga vitaminerna, och jag mår jättebra. Ett litet tips bara från mig…det är ju inte alltid ALLT kollas upp! Sorry för lång kommentar 🙁 Krya på dig//Kram Marie

Niiinis
Reply to  Marie
10 years ago

Ingen fara med lång kommentar, tacksam för alla tips. Jag har kollat B12 och det var det inget fel på. Däremot är mina järdepåer åt helsicke så troligen kan sömnbesvären bero på det.

Skönt att du sover gott igen! ❤️

Åsa
Åsa
10 years ago

Åh, det är ju därför din blogg är så bra!!! Inte en massa perfekta rosa bilder och prat om hur perfekt och myyyyysigt allt är (kräks verkligen på sånt, tyvärr!), du skriver om verkliga och intressanta saker och får oss andra som inte heller känner att allt är perfekt att känna oss tillräckligt bra – det är mycket svårare än att skriva om hur perfekt man själv har (eller låtsas ha) det! Tack!! Önskar dig en bra dag iaf och att du får sova mer sen! Kram från mig!
Åsa

Niiinis
Reply to  Åsa
10 years ago

Åsa! Tack! Glad jag blir. Kram ❤️

Åsa
Åsa
10 years ago

Hehe allt var fantastiskt …tills jag vaknade 😉

Ha en underbar lunch och skit i det perfekta livet, det finns inte!
Men allvarligt, hoppas du får koll på sömnen, är det inte alla dessa halvslöa dagar som satt oss ur rytm, somnar vid två och vaknar vid elva…min chef lär älska mina nya tider 😀

Niiinis
Reply to  Åsa
10 years ago

Haha…

Jo, det har säkerligen förvärrat allt! 🙁

Malin
Malin
10 years ago

Köpte en liknande vas på Ica för 89:-…

Niiinis
Reply to  Malin
10 years ago

Va’falls? Måste genast kollas upp! Tack! ❤️

cilla
cilla
10 years ago

Fortsätt som du gör,läser hellre om det verkliga livet än om något uppstyltat hem. Kram.

Niiinis
Reply to  cilla
10 years ago

Gulle dig! TACK! ❤️

Åsaj
Åsaj
10 years ago

Kan bara hålla med föregående talare. Mycket kloka bloggläsare du har!

Niiinis
Reply to  Åsaj
10 years ago

Visst har jag!? 🙂 Jag har dom bästa läsarna! ❤️

vadharsarahbakat
10 years ago

Personligen gillar jag din blogg för att den är så ärlig, att du skriver att du mår skit. För alla har vi skitdagar, allt är inte solsken och rosor hela tiden.
Men jag hoppas verkligen det där med din sömn löser sig!

Niiinis
Reply to  vadharsarahbakat
10 years ago

Tack! ❤️ Det hoppas jag med. :/

Helena
Helena
10 years ago

Det är ju därför din blogg är sååå bra.Igenkänningsfaktorn är stor för oss ”vanliga människor”, du bjuder på dig själv med både ups and downs så som livet ser ut för oss alla.Du visar att du är som oss andra. Man blir less på alla fejkade ”tulpaniga” ytliga bloggar med intetsägande inlägg om hur perfekt allt är och att det mesta handlar om yta, shoppinghysteri av dyra märkesvaror, dagens outfit,oärliga inlägg som egentligen bara är förtäckt reklam mm.Fortsätt var dig själv Nina, det gillas!

Niiinis
Reply to  Helena
10 years ago

Tack fina du! ❤️ Jag gillar ju ändå att läsa om det där ytliga också, tycker det är lite feelgood… Är jag konstig tro? 😉

Kram till dig!

Carro
Carro
10 years ago

Det är precis därför man läser din blogg med stor behållning. 🙂 Fasen vad trista fasader en del visar upp.
Nej, tacka vet jag dig. Vardagsliv på riktigt och med humor!
Kram på dig och hoppas att sömnen och magen blir bättre snart.

Niiinis
Reply to  Carro
10 years ago

Tack fina du! ❤️

sofia208
10 years ago

Din blogg är underbar precis som den är, därför vi fortfarande är här vettu 😉 Skit vad trist att det blev en skitnatt ändå, hade hoppats på att du skulle få två grymma nätter på raken juh!

Skickar största kramen till dig idag ❤️

Niiinis
Reply to  sofia208
10 years ago

Kram tillbaka! ❤️

Nästa inlägg

Mysig eftermiddag

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x