Mysig eftermiddag

Go’kväll! Nu är vi hemma igen. Dagen/eftermiddagen har tillbringats med Tonys bror John med familj. Vi tvättade klart först (orgasmkänsla när tvättkorgen är tom kan jag säga) sen drog vi ner på stan för att möta upp dom på fiket.

20140104-203435.jpg
Tant Gredelin fika

Så roligt att kusinerna äntligen börjat lajja loss ordentligt. Neo var så glad när Milo dök upp idag. 🙂 Sötunge! Fullsmetat med folk idag inne på Gredelin, poppis ställe det där. Vi ville äta lunch men det serveras inte på helgerna. Det skulle jag säga är deras nackdel, skulle dom ha lite luncher skulle säkert ännu fler komma. Det är på helgen man har tid för sånt mys…

20140104-203746.jpg

20140104-203756.jpg
Sötkusinerna

Hand i hand for dom iväg framför oss. Milo försöker lära Neo ditten och datten. ”Man måste hålla i när man går över vägen” domderade han. 😉 Äntligen kanske mitt bandspelartjat har lönat sig. Haha….

20140104-203951.jpg
Mascara provning!

Jag köpte mig två olika mascaror idag. Har inte provat dessa så jag tänkte att jag testar. Den som heter Miss Manga Mega Volumeska ge massor med volym, tycker det är snyggt jag, då får man det där schyssta svepet. Den andra, The falsies Volum Express, den ska också ge volym samtidigt som den hjälper fransarna att böjas lite. Båda är budgetalternativ, jag vet att det knappt spelar någon roll just bland mascaror. Ok, det finns kassa budget, men det finns minst lika många riktigt bra budgetmascaror. Ska bli spännande att se hur dessa är.

20140104-204457.jpg
Escada

Jag fick med mig en test på Escadas nya sommardoft. Alltså, den doftar verkligen godis & sommar i en liten burk. Hubbabubba doft som jag brukar kalla dessa dofter.

20140104-214445.jpg
Clownen Milo

Här står jag uppstyltad för en bild, å så står ungen och gör en grimas. Haha… Schysst! 🙂 Vi bestämde oss för take away och sedan åka upp till Tonys bror. Det blev en mysig dag/eftermiddag.

Nu är jag fortfarande vaken fortfarande, så när du läser det här kommer du säkert bli lite förvånad. 🙂 Dessvärre är det väl en natt med dålig sömn jag har framför mig eftersom jag kör någon form av varannandags sömn. Men men, ibland är det värt att sitta uppe en kväll bara för ATT. Apropå inget alls, nyss fick jag veta att det är ledigt på måndag också. Jag hade liksom glömt och missat det här med trettondagsafton. Haha…. Ååååh så mysigt! ❤️ Härlig överraskning en lördagkväll. Hörru, nu ska jag gå och sova, nattuggla som man gått och blivit. 🙂 Go’natt!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Hej! Mysig dag ni har haft.

Har du något bra tips på mascare? Mina är korta och inte så fylliga, skulle vilja ha en mascara som inte är vattenfast men ändå sitter bra som förlänger och gör fransarna mer fylliga utan att det blir en klistrig känsla.

sofia208
10 years ago

Vilken härlig dag och vad söta de är de små kusinerna 🙂

Jamen visst är det gött med ännu en ledig dag, det gillar vi!

Ja gå och lägg dig nattugglan, annars kommer du sova bort hela morgondagen 😉

Kram kram

Piccolecose
Piccolecose
10 years ago

Den till höger har jag provat. Den är bra! I dagarna köpte jag en ny från Chanel och den var banne mig bland det bästa jag provat.
Ha en fin söndag!
Kram

Nästa inlägg

Sick people!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x