Du bestämmer vad bloggen handlar om idag!

Idag kändes det som jag skulle tagit en ”day-off” ifrån bloggen. Jag tänkte bara skita i den idag….jag gör ju väldigt sällan det vet ni, typ aldrig. Men ibland känner jag mig som en gnällkärring som borde hålla mig ifrån bloggen dessa dagar. Inatt har sömnen varit åt helvete igen och jag är ingen bra människa då. Blev som en bestraffning på bra sömn natten till igår. Ironiskt huh? Alla sover gott i min familj, t.o.m kattfan liksom. Han ligger och snarkar på rygg här bredvid mig, som att han gör det på flit….som ett hån mot mig. Börjar jag bli paranoid kanske? 🙂 Men skit i det nu. Jag ska vara en god bloggvän i alla fall och ”sköta mitt jobb”. 😉

20140103-095512.jpg
GNÄLLKÄRRING!

Eftersom jag har norra Europas sämsta energi idag kanske ni kan hjälpa mig? Ni får bestämma vad bloggen ska handla om idag! Blir inte det lite kul och nytt? Kanske t.o.m så kul så det hostar igång den här gnällkärringen på andra sidan skärmen?

Så, fina bloggläsare, SHOOT! Vad ska jag skriva om?!? ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Heliosson
10 years ago

Vi kan kanske få en rundtur i er lya? Eller tips på hur man håller sitt hår fint i några dagar utan att tvätta massa? Du har alltid så fint hår ju!
Kram!

Michelle
Michelle
10 years ago

Men Nina….ta ett djupt andetag och låt det vara!
Det är okej att låta bloggen vara en stund.
Bädda ner dig eller gör det du känner att DU behöver, så hörs vi senare.
Ta hand om dig eller tvinga familjen att ta hand om dig!!!
Kram

Havrefras
Havrefras
10 years ago

Hej! Undrar om du fortfarande gör brudmake-ups(?)? Hittar inget på din hemsida. //H.

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Hej Nina ! Tack för en bra blogg :)) har följt dig en tid, men varit dålig på att skriva till dig. Tycker absolut inte du är nån ”gnällkärring” …..utan tycker snarare att det ä skönt med någon som är mänsklig, livets dagar har ju både med-och motgångar. Jag skulle gärna höra om du har några bra film-tips ? Skulle väl passa bra nu när man är lite slö eftersöka dessa helger…… Fast å andra sidan kanske det ä Tony som kollat film när du fått dina få timmars sömn på kvällskvisten :)) …..skämt å sido,hoppas du får ordning på sömnen snart…. Ä ju så jobbigt att inte få sova 🙁
Ha en bra dag ! / Kram

sofia208
10 years ago

Livet är minsann inte alltid guld och gröna skogar, tack för att du delar med dig av dina tankar och känslor vare sig de är upp eller ner! Jag hoppas att du hittar något, en liten ljusglimt som får din dag att bli bra, något som får dig på gott humör <3

Hm, så vad skall bloggen handla om idag… Jag skulle gärna vilja läsa om när du startade ditt eget företag. Hur gjorde du? Var det svårt att bestämma sig och skapa företaget? Var du tvungen att ta ett stort steg för att komma igång osv. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

Jag tänkte eftersom det säkert är många som skulle vilja förverkliga några av sina drömmar i år och där finns det säkert flera som vill göra något nytt, följa sina drömmar och driva eget. Du kanske kan dela med dig av din historia, tips och tricks m.m.?

Puss & kram finaste du!

Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
10 years ago

Visst har man dagar då livet suger..Du ger oss så mycket i din blogg, roligheter o vardag, livet o allt..!! så himla inspirerande! Tusen tack! Så ligg i soffan och ta hand om dig..! <3

Jag sover också väldigt dåligt just nu..Känns som om man gäspar varje dag.. och så detta ständiga mörker ute..blää!
Min man o jag separerade för tre månader sen. Det var inget jag ville, så därför är detta så enormt svårt.. Han har kanske slutat älskat mig..? Så nu lever jag i ovisshet över att han ska "bestämm sig".. svårt att förklara.. Men jag vet inte hur jag ska klara av detta eftersom vi har två barn.
Så jag önskar att du skriver om hur man klarar av att bara se och vara med sina barn, halva deras liv..? För jag har under dessa tre månader, gått sönder totalt inombords, de dagar som dom inte är hos mig. Hur klarar man av det liksom? Jag vet inte hur jag ska göra? De dagar jag är själv måste jag hitta på nått, shoppa, träna osv. klarar inte av att vara hemma för då gråter jag bara..helt vidrigt.
Så hur klarar man av att vara utan sina barn, fast allt i kroppen skriker att det är fel..!? Hur ska jag klara detta…

Tack fina underbara du.. kram

Kattiiiiss
10 years ago

Jag har också sovit dåligt inatt. Somnade 00.30 och vaknade klarvaken vid 03.30. Kunde inte somna om…
Hoppas att du kan ta en liten tupplur under dagen.

Kram från mig

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Hej fina Nina!
Jag skulle vilja veta hur du tycker det är med en ” sladdis”.
Vi väntar otåligt på vår tredje lilla kille som är beräknad om åtta veckor. Det är samma år som våra äldre killar blir 11 och 14 år. Jag själv blir 36 och sambon 40. Visst är det ungefär som det ser ut i er familj, förutom att Tony är yngre.

Dina äldre killar, hur såg dom på att få syskon när dom var ”stora”? Tycker du att Milo är ”ensam” eller är han tight med brorsorna? Vilka är de största skillnaderna på att vara en ”ung” och ”gammal” mamma? Är oron större eller mindre? Sömnbristen lättare eller svårare att tackla osv….

Många kramar!!

Laura
Laura
10 years ago

Hej Nina! Tack för en super härlig blogg!!:) jag undrar om du inte skulle vilja berätta mer om dig själv och din bakgrund? För du är väl finsk? Pratar du finska? Kan dina barn finska? Jag är själv halv finsk men har det som mitt modersmål och alltid tänkt att jag kmr lära mina framtida barn finska. Om det känns för privat så behöver du ju självklart inte svara:) bara nyfiken på hur du tänker kring lära barn flera språk o så:)
Massa kramar till dig! Hoppas dagen vänder till det bättre!!

Nina Green
Nina Green
10 years ago

Har du tips hur man ska hålla kärleken i liv? Vi har 3 barn på 2, 4 och 11 år. Och mannen jobbar borta på veckorna. Hur ska man hitta tiden? Min sambo är 6 år yngre än mig.
Kram

Jenny
Jenny
10 years ago

Hej Nina!
Jag skulle tycka det vore bra om du tipsade om bra hudvårdsprodukter som inte kostar skjortan.

Nästa inlägg

Disney On Ice

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x