Nyårsdagen och BH Nina

Det blev efter omständigheter en riktigt lugn och trevlig nyårsafton. Hoppas du hade en bra kväll igår? Vi åt gott, satt och pratade, vid 22.30 var jag så trött så jag såg i kors. Gick och la mig på soffan och somnade gott. Vaknade till vid 12 slaget, pussade på min man och sa Gott Nytt År. Helt ok och absolut ett sätt jag skulle kunna fortsätta fira på. Ja var dessutom spiknykter vilket är härligt idag, dock kan man ju känna sig skapligt bakis ändå. Det heter ”för lite sömn”. Min kropp är ju härligt inställd på att vakna kl 03 så självklart gjorde jag det idag också. Well, jag ska vila lite nu tänkte jag. Jag har lite bilder från igår som jag tänkte visa sen.

20131230-025314.jpg
Finns HÄR!

Så länge tänkte jag tipsa om denna BH. Innan jul fick jag en present av min svägerska. I påsen låg denna. Kan säga att jag bara ÄLSKAR den. Den heter verkligen NINA också. 🙂 Bara en sån sak! En urskön BH med en perfekt bandeau över så man kan ha bara den under en kavaj t ex, ser det ut som du har ett linne under. Dagens TIPS!

Hörs sen igen! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
10 years ago

BH’n är SUVERÄN!!! Fick tipset av Eva, jag också.. jag har tre uppsättningar och använder bara den numera.
Och om någon vill veta så säljs den just nu för halva priset, i alla fall på Twilfit i Stockholm, så det kanske är så i hela landet, det törs jag inte svara på.

kram Ulrica

Nästa inlägg

Årsresumé DEL 4

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x