Borlänge, Ben & Jerry’s och sovrekord

20131229-125137.jpg

Vi bjöds på en härlig soluppgång när vi lämnade Sälen. Man lyckas nästan aldrig fånga hur vackert sånt här kan vara på bild. Men här fick jag det nästan så som det såg ut på riktigt.

20131229-125342.jpg

Igår köpte vi den här Ben & Jerrys. Men nu ska du få höra hur det gick med den. Vi packade alla våra frys och kylvaror i en påse men tänkte vi skulle smaka lite på den här i bilen. Inga skedar och jag somnade en stund. Vaknade till och fick syn på glassen som nu var helt smält. Dock så var jag bara tvungen att smaka på den så jag körde ner lillfingret och smaskade i mig det jag kunde. Åh halllegoooooo vad god den var. Nu är burken kastad men en ny måste köpas pronto. Det är
värt lite magont t.o.m…..

20131229-125725.jpg

Vi har just stannat till i Borlänge och på kupolen. Vi åt lunch där, dock så vart jag supermissnöjd. När det man kan äta är begränsat så vill man så gärna att det ska vara gott men idag gick jag på en nit. 🙁 Annars älskar jag kupolen. Där finns allt verkligen!

Vi har en Milo därhemma som längtar nu. Jag ringde nyss och berättade att vi var i Borlänge och farfar berättade att det är en som väntar på oss där. Köpte med mig en liten present till honom på BR leksaker som en liten ”muta” för att han varit så duktig. Nu ska ni få höra vad han gjort? HAN HAR SOVIT TILL 8-9 VARJE DAG!!!!!!!! Vad i fasen gör vi för fel? Nåt är åt helsicke totalt för det händer ALDRIG hemma. Aldrig någonsin! Hahaha…. Lite ironiskt är det ju som ni säkert förstår. Nu har vi i alla fall en utvilad unge därhemma. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
10 years ago

Vår äldsta hade samma grej för sig, hon vaknade aldrig efter 05 hemma men ute hos sina gudföräldrar på landet sov ungen till 09.30! Nu är det vi som får väcka henne om mornarna istället så jag tar igen det nu! 😉

Det verkar som ni haft en helt underbar weekend i Sälen, härligt! ❤️

Åsa
10 years ago

Våra barn gör precis samma sak ! när de är hos Mormor och morfar eller farmor och farfar. De kan sova till 9, men så fort de kommer hem så vaknar de hur tidigt som helst.
I alla fall våra små grabbar på 3 år , de äldre tjejerna kan ju sköta sig mer själva.
Men vad mysigt att vara borta själva och mysa lite .

Kör försiktigt
Kram Åsa

Tommy
Tommy
10 years ago

jag har inte heller så goda erfarenheter från kupolen när det gäller mat eller fika heller för den delen. Så jag brukar hålla mej till Hedemora och Lappens gatukök 🙂 Rekommenderas! Dom har bla den största tunnbrödrulle jag någonsin har skådat..

Katrin
10 years ago

Jag tror att en anledning att vakna tidigt och inte kunna/vilja somna om stavas Padda/smartphone. Det blir ju som vissa tonåringar som inte kan lägga sig att somna på kvällen pga att de spelar/surfar – fast tvärtom. Bara en tanke jag haft ett tag, gillar verkligen din blogg och tycker du förtjänar att sova och må bra. Hos farmor kanske de inte har samma underhållningsservice, så det blir inte lika kul/mysigt att vakna och spela, så då kanske han helt enkelt somnar om eller inte ens vaknar tidigt? Som sagt bara en tanke som slagit mig, men det finns säkert andra lösningar eller så löser tiden problemet 🙂 Kram!

Nästa inlägg

Årsresumé DEL 2

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x