ElliotFamiljGodnatt

Stolt mamma på ”Min Globen Dag”

20131130-204802.jpg

Här satt vi. Vi lyckades få det bästa platser man kan ha när ens unge ska ut på banan och man vill ha närbilder. Ska visa er sen. Kan bara berätta att jag grät hela tiden. Min fina unge!

20131130-224134.jpg

20131130-224141.jpg

Har ett videoklipp som är filmad ifrån Jumbotronen men har inte lyckats få in den här. Ska försöka imorn igen. Nu kolla Avatar och snarka i soffan. Dock med ett öga öppet då Thedde har batteritorsk på mobilen och jag har ingen aning om när han kommer hem från att ha varit och dömt i innebandy. #såärdetattlevamedtonåringar #oro #oro #oro

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers