Jag håller som bäst på att plocka och fixa lite inför en plåtning vi ska göra här hemma idag. Vart det landar sen får du se, jag hojtar såklart till.
Tänkte visa lite bilder ifrån vår lyxkväll igår. Det blev galet gott och riktigt mysigt att göra onsdagen sådär lite extra.
Jag dukade fint med Mateus porslin och vinglas fast vi drack Ramlösa till maten, med ananas smak.:)
Vi började med förrätt. Rödbetor med chevreost, solrosfrön och ringlad honung på.
Kanske ser ut som kräks men det var sjukt gott. 🙂
Varmrätt blev det kycklingfilé som var liksom kokt i ugnen med lite vatten så den var så mör och god. Sedan en gid sås med rosmarin till ochveb grönsallad.
Sen en appletrifle som jag visade recept på igår. Gott så det knakar.
Nä, nu måste jag fortsätta städa inför plåtningen som vi ska göra här hemma. Kan skvallra om att det kommer handla om julen. 🙂 Hörs sen igen! ♥ Du ska bl a få massa superglidare recept på kladdkakor av mig! Det är ju kladdkakans dag…..usch vad äckligt. Hahaha! 🙂
God morgon! Såg ju härligt ut det där. 🙂 Hade en diskussion med en kompis om var allt ni bakar på Hela Sverige Bakar tar vägen? Slängs allt? Kram J
Nej, det gavs lite till djuren som bor på området och sedan kördes resten till härbärge som låg en bit bort. Bra tyckte vi, produktionen åt en del också men man tröttnar lite när man i veckor blir bjuden på godsaker VARJE DAG. 😉 KRAM
Ser supermysigt ut. Kycklingen ser supergod ut, recept?
Ha en fin dag.
Bra idé att lyx till det sådär mitt i veckan 🙂