Vinn LYXIG julbordskryssning på VIKING LINE

20131102-064302.jpg

Godmorgon!

Ska berätta ALLT om Idol senare men först måste jag kicka igång en kanontävling! Jag är så glad att just jag ska få tävla ut en sån här tävling till dig. Lyssna nu!

Jag tävlar ut denna fantastiska kryssning för två på Viking Line. I kryssningen ingår resan, en A-hytt för två samt julbord i buffén inklusive vin, öl, läsk och kaffe. Kan säga att stjärnkocken som står för maten inte går av för hackor. Tävlingen pågår fr o m idag till den 10 november. Vinnaren väljs ut av Viking Line och den 12:e presenteras vinnaren. Ämen är det inte fantastiskt? Jag MÅSTE bara ta med karln och åka på det här själv!!! Snacka om JULBORD!

För att vara med och tävla ska du svara på dessa frågor, sen ska du kort motivera varför just Du ska vinna denna tävling. Här har du frågorna:

1) Vilken stjärnkock står bakom årets julbord ombord på Viking Cinderella?

2) Vilket känt nattklubbskoncept är ombord varje fredag och lördag på Cinderella?

Vinnaren åker valfri dag mellan den 18 november och 12 december!

Glöm inte motivera varför just Du ska vinna! Allt sker här i detta inlägg bland kommentarerna. Även om ni ser varandras svar och alla svarar rätt så ska ni veta att motiveringen är de som slår högst!

HÄR hittar du tävlingsreglerna!

HÄR kan du läsa mer om Julbordskryssningarna.

Stort LYCKA TILL!

0
Subscribe
Notify of
guest

57 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
10 years ago

1; leif mannerström
2; Golden hits
Med två barn på 2,5 år samt 6 månader och ett plötsligt dödsfall då min far hastigt gick bort förra veckan så behöver jag och min sambo lite avkoppling. Att man sedan får äta god mat av en känd kock skadar ju inte! Håller mina tummar!

Coquina
10 years ago

Men vilken toppentävling 🙂

Rätt svar:
1) Leif Mannerström
2) Golden Hits goes party

Motivering: Om jag hade äran att vinna skulle jag faktiskt ge bort min vinst till föräldrarna mina!
Ett tack för att de är världens bästa mormor och morfar åt mina prinsar så fina!
De älskar mat, böljan den blå och när vardag blir fest,
låt mig snälla få vinna och glädja mina föräldrar som mest!

Ha en fortsatt toppenhelg!
Kram Camilla

Therese
Therese
10 years ago

1. Leif Mannerström
2. Golden hits

Min motivering: Jag är gravid i tolfte veckan och har mått illa och varit extremt trött under de senaste månaderna. Nu börjar det bli bättre igen. Därför skulle jag vilja ta med min älskade sambo på en julbordskryssning. Han har varit lite försummad ett tag, även om han själv inte tycker det. 🙂

Linda Yngvesson
Linda Yngvesson
10 years ago

Rätt svar:

1) Leif Mannerström
2) Golden Hits goes party

Motivering: Sedan jag hörde att Leif Mannerström skulle stå bakom årets julbord så har jag önskat att jag haft råd men somfattig sstudent så har jag tyvärr inte råd.

AnnCharlotte Jensen
AnnCharlotte Jensen
10 years ago

Svaren på frågorna:
1. Leif Mannerström.
2. Golden Hits.

Efter att ha varit arbetslös sedan dec 2011 hände det: skilsmässopappret satt på kylskåpet en morgon, fick jobb som personlig assistent, kom in på en administrativ utbildning. Då sket sig allt, föll och bröt handen och naturligtvis höger, det läker fel och blir operation.
Har inte haft råd att göra nåt avkopplande på två år pga ekonomin så det skulle värma mitt hjärta o själ att tillsammans med min bästa väninna få möjlighet att koppla av en stund.

Madeleine
Madeleine
10 years ago

Leif Mannerström och Golden Hits.

Jag skulle vilja ta med min mamma så hon får en ordentlig avkoppling. I somras fick pappa cancer och mamma har kämpat med hem mm själv även fast hon har värk i hela kroppen.

E-K
E-K
10 years ago

Fråga 1: Leif Mannerström
Fråga 2: Golden Hits

Min motivering till att vinna resan: För fem dagar sedan förlorade vi vår mycket älskade 13-åriga hund. Sorgen och saknaden är gränslös. Vi skulle behöva få in något positivt i tillvaron för att bryta av. Eftersom vi uppskattar förstklassig mat och njuter av skärgården så vore det fint och förhoppningsvis bra för oss att få åka på den här resan.

Englamo2
Englamo2
10 years ago

Svaren: Leif Mannerström
Golden Hits

Vore en underbart fin 50 års present till mig själv , fyller år den 29 nov. Ska ha ”litet” kalas och kan sen behöva egen avkoppling och njuta av god julmat.
Julen är bästa tiden på året så !!
Vore så tacksam för en underbart fin present*L*

Marlene
10 years ago

Leif Mannerström och Golden Hits är svaren.

Jag vill vinna för att vi blivit godkända som familjehem och nu ska ha en liten pojke som aldrig varit på kryssning tidigare eller gjort liknande saker innan. Han har förmodligen aldrig sett så mycket mat förut… Det skulle vara så himla kul att ta med honom så han fick något spännande att berätta för sin familj 🙂

Lisa thormeyer
Lisa thormeyer
10 years ago

1: Leif mannerström
2: Golden hits goes party

MOTIVERING – jag är 21 är gammal, arbetslös och med ständig värk i ryggen som dom nu misstänker kan vara diskbråck. Så mitt i all smärta och magnet röntgen skulle jag vilja vinna detta och ta med min sambo som mer eller mindre försörjer mig och nu även gör allt för att hjälpa mig och min smärta i ryggen, han står ut med mitt tjat och mina dåliga dagar och finns alltid där. Och eftersom jag inte har råd att köpa några fina julklappar skulle detta vara jättebra och ett sätt att visa min uppskattning ! Hoppas på tur 🙂

Johanna
10 years ago

1. Leif Mannerström
2. Golden Hits

En julbordskryssning vi vill vinna, då vi åter kärleken vill finna.
Sambon tycker tillfällena är få, då vi med varandra bra fått må.
En tidig julklapp och vi får komma ikapp med kärleken som vi eftersatt.

Louise andersson
Louise andersson
10 years ago

1 Leif Mannerström
2 Golden hits goes party

I januari blev jag färdig socionom efter 3,5 år slit, detta har inte kunnats firats ordentligt på grund av att jag fick barn i samma period (planerat såklart) under våren och sommaren har jag sakta men säkertgått ner i vikt med samma som du Nina, Viktväktarna. Då man har fått sitt första barn så förändrats livet och jag och min sambo som varit vana med att äta ute, gå på bio, åka på kryssningar mm. Har inte kunnat göra det. Nu är lillan snart 10 månader och då tycker vi att det kan vara lämpligt att ha barnvakt första gången, men vi vet inte än vad vi ska göra! Denna kryssning skulle göra susen, vi får möjlighet att tillsammans avsluta en hel måltid, att sova en hel natt, få spendera tid med varandra på tu man hand men också att shoppa julklappar i taxfreen!

Tack för en fantastisk blogg och vilken motivation och livsglädje du sprider!
Varma hösthälsningar
Louise Andersson

Helen W
Helen W
10 years ago

Leif Mannerström
Golden hits

Jag skulle vilja bjuda med min man då han förra månaden rätt som det var frågade ”varför har vi aldrig varit på kryssning ihop?”

Kim
Kim
10 years ago

Svaren är Leif Mannerström och Golden hits 🙂

Motivering: i slutet av sommaren 2014 är det dags för bröllop! Äntligen ska vi gifta oss, vilket gör att varenda krona sparas till bröllopet. Sen vi fick barn( har 2 yrväder 2 å 5 år;)) har vi alltid prioriterat att göra saker på tu man hand, det är så viktigt att bara få vara vuxna å ägna sig åt varandra även om man älskar barnen över allt annat. Nu när alla pengar sparas undan finns det inte möjlighet att hitta på sånna här saker. Detta hade varit en perfekt present att överraska mannen i mitt liv med på vår (8) års dag nu i november.

Emma.S.Gävle
Emma.S.Gävle
10 years ago

Leif Mannerström
Golden hits goes party.

Eftersom jag aldrig vinner något så tycker jag det är dags;)
Jag skulle vilja överaska min sambo och få åka iväg på lite egen tid!

Ann
Ann
10 years ago

Svaren på frågorna:
1. Leif Mannerström
2. Golden Hits

Efter 3 tuffa år med två års sjukskrivning för min man och ett års arbetslöshet så har han precis fått nytt jobb och framtiden börjar se lite ljusare ut, skulle vilja åka iväg på en stunds avkoppling bara vi två och att julbordet är skapat av Leif Mannerström, en av våra favoritkockar gör det hela bara bättre.

Susanna Lampi
Susanna Lampi
10 years ago

Leif Mannerström och Golden Hits

Varför jag ska ska vinna. Jo jag vill ta med min bästa väninna och mitt barns gudmor som drabbats av bröstcancer för andra gången.Hon skulle behöva miljöombyte och tänka på annat än bara mediciner och elände.

Carro
Carro
10 years ago

1) Leif Mannerström
2) Wallmans salonger – Golden hits

Jag hade också älskat att ta med min karl på något sånt, bara han och jag. Vi jobbar bägge mycket och hinner inte riktigt mötas ibland mellan tvättkorgar, nattningar, hämta & lämna osv. Sedan verkar ett julbord till havs vara himla mysigt.

shsh
shsh
10 years ago

Åh vilken rolig tävling!! Rätt svar på frågorna är:
1. Leif Mannerström
2. Golden hits
Jag pluggar just nu till sjuksköterska och tar min examen 17 januari, så att vinna denna tävling skulle vara en fin examenspresent till mig själv! Skulle bjuda med mig min fina mamma på denna kryssning 🙂 Kram

Anette
Anette
10 years ago

Åh, jag vill vinna!!! Väninnan och jag har gått buggkurs hela hösten och skulle gärna vilja testa på ”Östersjöns hetaste dansgolv”.
Svaren är:
1. Leif Mannerström
2. Golden Hits (som jag sett i Stockholm en gång för några år sedan. De var suverränt duktiga)!
Vill gärna åka på en sådan superkryssning:)

Petra
Petra
10 years ago

haha bevis på att man behöver komma iväg när man postar en kommentar och märker nu att jag glömt mitt namn o epost. vet inte om man får göra så här, men postar min kommentar igen, denna gång med namn! 😉

1; leif mannerström
2; Golden hits
Med två barn på 2,5 år samt 6 månader och ett plötsligt dödsfall då min far hastigt gick bort förra veckan så behöver jag och min sambo lite avkoppling. Att man sedan får äta god mat av en känd kock skadar ju inte! Håller mina tummar!

Ylva på Åland
10 years ago

Mannerström och Golden Hits är väl svar på A och B 🙂

Jag tänker som så här, vi ålänningar ser ju färjorna mest som transportsträcka till/från svenska eller finska sidan. Det här skulle kunna bli VL’s chans att visa att även vi kan få ha skoj och lyxa till’et ombord 🙂

Annie
10 years ago

1. Leif Mannerström
2. Golden hits.

Jag hade gärna åkt iväg på nåt sånt här mysigt och jag älskat allt som har med julen att göra.
Bara tanken på att få en fin a-hyrt så man kan sova ut dagen efter julbord, shopping och självklart ett besök i spa’et!

http //blodsockermamma.blogg.se

Camilla Johansson
Camilla Johansson
10 years ago

Rätt svar:

1. Leif Mannerström

2. Golden Hits goes Party

Motivering:

Heltidsarbetande, trött, blek och lite lagom tjock tvåbarnsmamma med livet fyllt av läxor, skjutsningar, barnsjudomar och en trasig värmepump. Behöver jag säga att jag behöver lite party i mitt liv nu? Viking Line… Here I come!!!

ringmighem
ringmighem
10 years ago

1) Leif Mannerström
2) Golden Hits

Jag vill vinna julbordskryssningen av den enkla anledningen att jag och min sambo aldrig hinner ses utöver familj och jobb. Som egenföretagare pratar vi ALLTID jobb, och han jobbar borta medan jag roddar familjen i veckorna. På helgerna när han väl är hemma så smiter jag undan och fakturerar medan han roddar familjen som består av 5 barn. Vi är i stort behov av tid tillsammans som ett par! Julbord och övernattning vore en höjdare! Barnvakt får helt enkelt lösa sig på nåt sätt 🙂

Malin
Malin
10 years ago

Leif Mannerström och golden hits är rätt svar 🙂

Motivering: Om jag vinner så åker jag och min man utan barn och njuter av tiden bara vi två. Sen är båda väldigt intresserade av mat och leif mannerström tycks va en grym kock 🙂 Hoppas på en gnutta tur!

Paola
Paola
10 years ago

1: Leif Mannerström
2: Golden hits

Det blev aldrig av att vi firade min mammas 70-årsdag, vilket är en stor besvikelse … men detta är kanske vad vi väntat på 🙂

Ursula Stenebrand
10 years ago

Kocken är Leif Mannerstöm o konceptet på fre o lö är ”Golden Hits goes Party”.Skulle så gärna vilja överraska min man med en kryssning då han slitit med vårat hus i ett års tid + att jag fyller 50 år den 12 november.Vi har även haft en jobbig tid då vi förlorat vårt barn i cancer så det vore underbart att åka iväg o bara få rå om varandra.

Mia
Mia
10 years ago

1: Leif Mannerström
2: Golden Hits

Å vad jag skulle bli glad om jag vann denna kryssning.Då skulle jag ta med min sambo som stöttat mig i snart 2 år när jag haft det som kämpigast.Få komma bort lite och glömma vardagen för en stund,slippa laga mat och bara slappa och ha skoj.Det vore inte alls dumt!

Petra af Schmidt
Petra af Schmidt
10 years ago

1. Leif mannerström
2. Golfen hits goes party

Det är inte ofta jag får chansen att äta god mat i spännande, samtidigt avkopplande miljö. Jobbar i skolans värld, i en skola som ska läggas ner inom 1.5 år. Miljön är inte rolig där, så det lilla extra i vardagen skulle verkligen behövas. Behöver jag ens nämna Leif! Bara tanken att få äta mat signerad honom, mums

Rikard
Rikard
10 years ago

1. Leif Mannerströms
2. Golden Hits (Golden Hits goes Party)

Jag och min sambo är två trötta småbarnsföräldrar som behöver en paus från barn och vardag. Jag växte upp med att åka flera gånger på år med Viking Line för att att hälsa på min moster i Finland och det skulle vara kul att nu i vuxen ålder få kliva ombord igen.

Annso
Annso
10 years ago

1. Leif Mannerström
2. Golfen Hits

Det vore ju så himla flott,
att få åka med min Elliot,
som precis fyllt fyra.
Tänk om pengarna slapp styra,
många resor är ju så dyra.
Nu hoppas vi att resan blir vår,
och att ingen ramsan klår.
En massa go mat och bus,
Elliot kommer att hamna i ett lyckorus!

Stina
Stina
10 years ago

1. Leif Mannerström
2. Golden hits hirs party

Ååååååh vilken rolig tävling! Jag har suttit på vikinglines hemsida och spanat på en julbordskryssning i några veckor nu men det är såå dyrt de datum jag kan åka, tyvärr. Att åka på en cinderellakryssning är verkligen en liten mini-semester, jag älskar’t. Jag fyller år den 17:e och skulle gärna bjuda min man på kryssning då!

Kram

Malin T
Malin T
10 years ago

1) Leif Mannerström
2) golden hits

Ett litet hopp nu tändes hos mig, att det kan bli jag som får uppleva detta galej! Att från vardagen ibland man bara vill bort, men bara en stund , bara väldigt kort! En dröm det vore att få vinna det här då jag dessutom får ta med mig den jag håller kär. Då ska vi dansa, njuta och äta förstås. Av Mannerströms läckerheter , gärna i ljuset av ett tomtebloss. En kryssning…javisst vad KUL, som dessutom innefattar den finaste av högtider: JUL.

Anna
Anna
10 years ago

Jag skulle så gärna vilja vinna detta pris och ge det till en av mina systrar och hennes fästman, så de kan få komma bort och få njuta lite och sova som de behöver när man är småbarnsförälder.. och självklart tar jag hand om deras barn då. Hoppas att fru Fortuna är med mig!

Anna
Anna
10 years ago

Jag glömde svaren
1. Leif Mannerström och nr 2 Golden hits

Anita
Anita
10 years ago

Fråga 1. Leif Mannerström.
Fråga 2. Golden Hits.
Den 19 december är för mig att fira,
för 32 år sedan vi skålade med Champagne och Bira.
Då blev jag Herr Karlssons maka,
han gillade min mat och när jag baka.
Nu har åren gått och vi tillsammans har haft både sorg och kul,
men tänk ändå att fira detta på Cinderella dagarna inför Jul.

Kristina skogäng
Kristina skogäng
10 years ago

1.Leif Mannerström
2.Golden Hits goes party.

Vill ha avkoppling, kul och god mat!
Ingen motivering med massa anledningar utan bara för att jag vill!

Nils Håkan
Nils Håkan
10 years ago

Fråga 1. Leif Mannerström.
Fråga 2. Golden Hits.
För 40 år sedan jag min fru hitta,
i snart 32 år har vi varit gifta.
När jag av henne fick min första blick,
blev det som för Kungen, det sa klick.
Fira detta med Julbord på Cinderella vad tycks?
Visst vore det för paret Karlsson lite extra lyx.

flinkan69
flinkan69
10 years ago

1. Leif mannerström
2: Golden hits goes party

Som förskollärare på lärande kreativ anda har jag lagt allt mitt krut
Men nu i november är man helt slut.
Små medel och stora grupper är aldrig lätt.
Mmm vilket fantastiskt julbord
Glögg, pepparkakor och skinka så välgjord
Beläget på en vacker skuta
Man får leta efter vackrare miljö att njuta
God mat, mys och massa tända ljus
I VIKING LINE är jag verkligen förtjust

Camilla Sandmark
Camilla Sandmark
10 years ago

Hej!

Svaren är Leif Mannerström och Golden Hits.

Jag skulle vilja överraska min man som jobbar som kock och som brukar vara den som står för servicen både hemma och på det hotell där han jobbar…
Det brukar inte finnas någon som uppskattar att få sätta sig vid ett dukat bord lika mycket som en kock,för hen vet hur mycket arbete det ligger bakom varje detalj. Han är inte bortskämd med att vara den som bara får sitta och njuta,så det skulle vara så underbart att få överraska honom med detta speciellt eftersom Mannerström är en stor förebild och för att få ett litet avbrott i den annars så hektiska vardagen!

Jenny
10 years ago

Svaren: Leif Mannerström
Golden Hits

Jag skulle så gärna vilja vinna och bjuda med min sambo. Han är sån som hatar överraskningar och jag som älskar att resa & greja har verkligen motstånd ifrån honom plus så hatar han jul så ja du förstår inte lättaste.
Men han har åkt kryssning några gånger tidigare så det kan ju gå an. Men vi bor i en lägenhet och han har verkligen bestämt sig för att vi ska flytta till hus så nu ska här sparas och då ska vi inte resa eller åka iväg på saker. Så detta vore räddningen på en trevlig grej vi kan göra ihop. Som vi inte behöver lägga ut en massa pengar på. Plus vore det inte fel att få äta sån lyxig mat som är gjord av den bästa kocken i sverige. Fast min sambo låter så himla tråkig så älskar jag så klart honom ändå och håller tummarna för detta så det får bli våran julklapp ihop!
Kram Kram

Johanna
Johanna
10 years ago

Fråga 1: Leif mannerström
Fråga 2: golden hits
Skulle så gärna vilja vinna denna kryssning och ta med min kompis! Då vi båda är ensamstående med varsin bebis på snart 1 år och inte kommer iväg på nåt eller har mycket tid över för oss själva skulle detta vara en perfekt paus i vardagen!

Lena Andersson
Lena Andersson
10 years ago

Svart 1:Leif `Mannerström
2: Golden hits

Jag vill så gärna kunna ta med hela familjen på en mysig julbordskryssning.
Med massa jul stess med mat och paket till ens barn så skulle va skönt komma bort och kunna bara umgås med ens barn och man stärka och ge massa kärlek för familjen.
Så min 4åring skulle vara så glad och få åka stor båt. Han skulle vara världens lyckligaste 4åring.

Dragica
Dragica
10 years ago

Rätt svar enl. följande:

1: Leif mannerström
2: Golden hits goes party

Leif Mannerström är min favorit bland kockarna. Tänk att få komma iväg på den bästa matresan – julmaten! Behöver man egentligen motivera. Familj med 2 barn där livet går i 200 km / h. Så härligt att få komma iväg och bara njuta av varandra (+lite julmat).

Sara
10 years ago

Leif Mannerström
Golden Hits

Motivering; jag har flera… 😉
Den första är att jag som ”gammal” kock skulle verkligen uppskatta och njuta av mat från den gamla legenden Leif! En av mina idoler 🙂
Sen skulle jag och min man verkligen njuta av att åka bort en stund då vi i år fått vårt första barn- och nu är det verkligen FULL fart på honom!!
🙂

Camilla Superquinnan
10 years ago

Leif Mannerström
Golden Hits

Jag vill bjuda min nypensionerade mamma som verkligen är värd lite lyx efter en jobbig operation. Hon ställer upp så för oss och jag vill ge något tillbaka till henne. Vad kan vara bättre än en kryssning med god mat, party och mamma- dottertid? Håller tummarna och tack för fin tävling.

anngus
anngus
10 years ago

1. Leif Mannerström
2. Golden Hits goes party

Jag och maken har det lite tufft just nu, skulle behöva få tid över för varandra. Vi jobbar skift båda två, vilket innebär att vi ofta går förbi varandra. Det är ju bra säger de flesta, då sliter ni ju inte på varann, nej det gör vi inte, men vi ses heller inte så mycket. En julbordskryssning vore underbart, bara han och jag utan våra 3 underbara barn. Härligt att ladda batterierna!

Carina
10 years ago

1: Leif Mannerström
2: Golden hits goes party

Med tre barn, heltidsarbeten, aktiviter på kvällar och helger skulle jag gärna vilja ta med maken på en avkopplande resa på tu man hand!! Då samlar man kraft och ork för en lång tid framöver!!

Carro
10 years ago

Leif mannerström & golden hits!

Motivering
Då jag fyller 30 år nu och stressen är som värst inför kalaset så skulle det vara så roligt att bara kunna åka iväg och slappna av för en gångs skull, utan att behöva laga mat och passa barn! Bara lugn och ro och värdens mysigaste måltid på året! 🙂

Nästa inlägg

Tack och erbjudande!

57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x