FREDAG och massa kul som händer

20131101-072838.jpg
Godmorgon! ❤

FREEEEDAAAAAAAAAAAG!!! ❤❤❤

Love love love it! Dessutom börjar dagen med favvofrukost. Äpple, kanel och vanilj yoghurt 0,5% med torkade bananer, flingor, solrosfrön och dom där små bruna fröna…. linfrön ja. sen en grov smörgås med 17%ig ost. The till det. Nomnomnom!! Idag händer det en hel del grejor förstår ni. Först ska du få lite gottismaskens recept här på bloggen, sen har det kommit lite sminknyheter som jag tipsar om. Dessutom drar det igång en tävling idag och så ska du få hjälpa mig med outfit:s till kvällen på IDOL. Det är Santa Maria som bjuder in oss. Lyxigt och så kul, jag och Tony som älskar IDOL.

Milo har hoppat jämnfota hela morgonen för att han ska få åka och sova hos farmor och farfar. ”Dom har så skön säng” har han hojtat här. ”Sen ska jag få leka med geväret!” fortsatte han. Jag satte hjärtat i halsgropen och tänkte att farfar håller på och lär upp pojken att bli jägare tidigt i livet eller kanske rentav bankrånare ;), men det var ett leksaksgevär fick jag reda på.

Först jobb, har lite möten i Västerås, så jäkla bra för då tar jag med mig Thedde. Då hinner vi snabbt in på Erikslund på vägen hem och kanske kan fika och köpa en tischa eller nåt till honom. Han är DYR i drift den pojken och sällan som något lite billigare duger så då får man snällt vara nöjd med en tischa istället för 5 plagg till om vi gått på H&M. Typ så…. Men vi får lite mamma/son häng vi också när jag kan ta med honom.

Värre är det minigrisen…. Jag har haft med honom ibland på möten för att man känt att man bara ska ha ett litet möte och då kan han lika gärna få stanna hemma från föris. Ooookeeeeeeej, det ångrar man fett snabbt när han sitter i konferensrummet och ba: ”Mamma, ska vi inte åka snaaaaaaaaart, det är tjååååkigt häääääj”. Host Host, nej Milo, det är jätteroligt här. Vafasen säger man liksom? Så nu har jag lärt mig en läxa, inte ta med honom, hur litet än mötet är. 🙂

Hörs snart! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo2
Englamo2
10 years ago

God morgon… Undrar om du bakat kinesiska lyckokakor ? Jag har tänkt göra det inför mitt kalas och finns sååå många olika recept ju. Tänkte höra om du testat?
Ha skön fredag kram

Lena
Lena
10 years ago

Å jag som hade en mamma/dotter dag på Erikslund i går!! Synd att det inte var i dag för då hade jag kanske få se dig! Vet däremot inte om jag skulle våga mig fram och säga hej…Hur som helst ha en bra dag här i V-ås! Själv ska jag försöka få med mig båda barnen (13 och 17)och bowla på Strike.

Nästa inlägg

Jobb, skitig jacka, naglar och listan!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x