Love Forever räddar tröttdagen

Godmorgon!

Efter 5 timmars sömn är man som ny. 😉 Eller kanske inte…. Somnade sent och vaknade av att Milo fick ett ”vilja-ha-mjölk-mitt-i-natten” återfall. Att få honom på andra tankar kl 03.30 gör att man såattteeeesäga – piggnar till! Så efter att ha bearbetat honom, gjort honom medveten om att det inte händer nåt kul alls på natten utan det är då alla sover och så räknar jag upp hela förskolan inklusive pedagogerna så somnade han till slut om. Själv stirrade jag i taket för att sedan gå upp och ta ett hett bad. Så började vår morgon. 😉 Inga konstigheter alltså.

Gissa om jag är lite glad över att få pigga upp mig med en ny tröja från Love Forever?

20131030-082141.jpg

20131030-082145.jpg
France Sweater Pink – oversize, kommer i Januari!

Skönaste oversize tröjan en trött dag men som ändå piggar på en lite.

20131030-082333.jpg

20131030-082329.jpg

Matchar med stenarna i ryggen som går i guld med Marc Jacobs örhängen och mitt underbara name necklace från Emma Israelsson.

Nu ska jag SVINJOBBA ifatt lite. Berätta lite om vad du gör och har gjort? Det känns lite tyst här inne och jag blir ju alltid lite ledsen så. Eller ledsen är fel ord…lite låg och ostimulerad. Jag vet ju att ni är därute men jag behöver er ibland…alltså känna att ni finns här. Att vi är som ett litet gäng. 🙂 ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
10 years ago

Supersnygg tröja! Piggar alltid upp med lita färg! Önskar dig en härlig dag! Kram!

vadharsarahbakat
10 years ago

Älskar tröjan.
Tyckte min dag startade tidigt med tvättdag 07.00, kryper tillbaka ner i sängen mellan maskinerna. Så har inte gjort något nyttigt än idag.

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Hej Niiinis!
Första gången jag kommenterar men är inne varje dag och läser! Tycker om ditt sätt att skriva och att du blandar högt och lågt – blir liksom ärligt på något sätt 😀 rolig som tusan dessutom!
Ha en fin dag!
Kram

Maja75
Maja75
10 years ago

Här är jag!! 🙂

Jobbar på som Ulla-Bella 🙂 men ser fram emot kvällen. Då ska jag träffa flickorna i ”mamma-gruppen” för en bit mat och något gott i glaset.

Ha en härlig onsdag!!

Kram

Marika
Marika
10 years ago

Hej Nina!
Älskar din blogg, så underbart ärlig! Sitter med hjärtat i halsgropen minst sagt just nu & ska straxt åka iväg för att skrivas in på KS för en operation imorgon! GULP! Ska ta bort en tumör i halsryggen, overkligt & suuuuuperjobbigt! Tänker bara katastroftankar & på mina baaaaarn, 6 & 10! MEN dom får det mysigt med pappa i några dagar!
Hoppas ”vi ses” om några dagar!
Kram

asaj
asaj
Reply to  Marika
10 years ago

Håller tummarna stenhårt för att allt går bra Marika! Kram Åsa

Bettan
Bettan
10 years ago

Fin tröja! Hoppar små glädjeskutt på kontoret idag då jag precis fått en höj- och sänkbart bord. 🙂 Kommer i kombination med MBT-skor göra underverk för min rygg hoppas jag.

Lisa
10 years ago

Heeeej! 😀
Här är vi inne på andra lediga dagen jag å mina pojkar på 5 å 3 år. 🙂
Vi målar i målarböcker å ska satsa på å halloween-baka lite under dagen här. 😀 Spindelchokladbollar å marängspöken önskades visst. 🙂
Hoppas ni får en bra dag!
Kram

Lindha
Lindha
10 years ago

Skitsnygg tröja, I lavv råsa! Själv jobbar jag, ungarna har höstlov men jag är bara ledig på fredag så de får hänga med farmor och farfar istället. Men de är nog nöjda med det, de har varit på badhuset både måndag-tisdag =) Ikväll ska jag fixa mina naglar, sätta på tippar och så ska hon även sätta fast lite extra ögonfransar så kommer känna mig så snygg sen. Ja fransarna ska inte sitta på naglarna alltså 😉
Babbel babbel från mig =) Kram och ha en toppendag!

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Heeeeeej!!! Här är jag. 🙂 Är hemma denna veckan med barnen då det är höstlov. Underbart är det, tar det lugnt och myser. Och idag är det dags för en tur till Stenungsund med en kompis och hennes barn. Först lunch på ”gyllene bågen” och sen blir det biofilmen Turbo. Sen blir det hem få i sig lite middag och därefter köra ner sonen till Göteborg som ska titta på Frölunda – Modo.
Imorgon kommer ett kompisgäng från Holland som stannar här tills på söndag så det blir olika aktiviteter och det ska bli jätteroligt!
Ha en fortsatt bra dag! Kram Louise

B-M
B-M
10 years ago

Ouch, vilken tidig morgon (natt)… Skönt att pigga upp sig med en snygg tröja då iaf 🙂
Elliot blev superfin i håret! Mysigt att hitta på något med ett barn i taget 🙂
Kram

anu
anu
10 years ago

Håller med di andra – VILKEN snygg tröja! Du klär i den, såå fin!
Här är vi svinigt trötta efter en natt med falsk krupp. Oliwer. Mannen fick kasta in ungen i bilen och åka till Akuten strax efter midnatt. De kom hem vid fyra efter inhalationer etc. Så nu har jag två sjuka barn härhemma. Kul höstlov va? Tur vi var på Panduro igår, så vi kan sysselsätta oss idag ändå.
Kram!

Rebecka
10 years ago

Lika fin som alltid!
Här är vi hemma, jag och barnen på ett och tre. Har varit ett par dagar, jobbar natt så blir många lediga dagar, perfekt när man har små. Men imorgon är det dagis pch jobb igen!
Nu ska jag och dottern baka, man får passa på när lillebror, som oxå heter Elliot förresten, sover. Det blir dina kolakakor, har alltid varit min favorit sen jag var liten så jag hoppas vi gör dom bra

LillaO
LillaO
10 years ago

Hej hej *vinkar litegrann*

Läser din blogg varje dag men har inte kommenterat tidigare. Tänkte väl att det är dags att visa mig nu och säga hej 🙂
Varför jag läser din blogg dagligen? För att du skriver genuint och om allt mellan himmel och jord, kort sagt: jag gillar din blogg och ditt sätt att skriva och se på världen. Så tack för en bra blogg!

Önskar dig en bra dag!

Niiinis
Reply to  LillaO
10 years ago

Tack för fina ord. Jag blir så glad! ♥

Nästa inlägg

Kvalitetsdag

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x