Kanske lär jag känna er också…

20131030-112241.jpg
Tänkvärt….

….men ibland är också livet lent och snällt. Som när ni helt plötsligt kommenterar massor och gör mig så jäkla glad. Ni är mina kompisar vet ni? Jag vet att ni ibland skriver det till mig, att jag är som en vän som det känns som man känner så väl, å så är det ju faktiskt. Ni känner mig, men oftast känner inte jag er. Men jag börjar så smått att göra det genom era kommentarer där ni också berättar om er själva.

Marika: Jag ska tänka massor på dig idag, allt kommer att gå bra. ❤

Vi kan väl alla hålla en extra tumme för läsare Marika som ska operera sig idag.

Anu: Hoppas barnen kryar på sig! ❤

Nu lunch!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marlene
10 years ago

Klart vi är kompisar! Ha en riktigt fin dag!

Lena
Lena
10 years ago

Jag är så dålig på att kommentera men jag är här varje dag, ja till och med flera gånger per dag! Trivs bra med dig och tycker du verkar vara en kul typ och samtidigt mänsklig. Gillar att inte bara är glitter och glamour utan bara ”vanligt” ibland. Måste också passa på att säga att jag tycker du är så duktig som håller i ditt sunda liv! Jag är en riktig periodare som ibland äter nyttigt och tränar i veckor för att sedan balla ur en period..(just nu är jag i den senare perioden…)Ha det så bra! Kram Lena, V-ås.

Niiinis
Reply to  Lena
10 years ago

TACK! ♥

Jag vet hur svårt det är, jag hamnar i mina diken jag också! 🙁 Men man måste orka ta sig upp bara så ordnar det sig. Just nu står jag rätt still för att jag väljer att unna mig. Ryggont som gör att jag blir lite deppig eftersom jag inte kan promenera som jag vill gör att jag liksom lite tappar motivationen, men den är inte borta helt utan jag fokuserar när jag orkar. Det är viktigt att inte tappa taget helt och hållet liksom. Kämpa på! Försök hitta tillbaka, allt känns bättre när man är snäll mot sig själv! ♥ Kram

Nästa inlägg

Love Forever räddar tröttdagen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x