Liten försmak av julen….

20131026-071149.jpg
Julinspo på IKEA.

Om drygt en månad får vi äntligen börja fylla på med julpynt i våra hem. Jag längtar till dess, jag älskar när man får plocka fram julbelysningen och vi äntligen får in ljuset i våra liv efter en mörk lång höst.

Jag susade in på IKEA i sängen i morse, deras app är verkligen superbra och användbar. Hittade en liten minigran som jag bara MÅSTE köpa i år. Förra året stod jag och pillade på den en gång men tänkte jag skulle köra the real deal på minigran. Men det visade sig vara svårt att hålla den i vatten och dessutom barrfri. Det får räcka med en äkta stor gran i år. Pläden bara älskar jag och så gillade jag ljusslingan som ser ut att vara prismor. Såååå fiiiint! ❤Den stora brickan i vitt ska jag inhandla och ha advetsljusen på i form av blockljus. Kolla den lilla belysningen som ser ut som en ängel? Hur fin? ❤ Det måste bli en tur till IKEA inom en SNAR framtid!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Jag som skall på IKEA nästa vecka, finns risk för storköp då 🙂

Marlene
10 years ago

Jag har en STOR hög med grejer som står och väntar på att bli inslagna i julpapper. Men folk påstår att det är för tidigt… är det det?

Nästa inlägg

Gårdagens kalas i bilder

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x