FamiljGodmorgonHappeningsVardagen

Mörrn, mässa och mys

Godmorgon! Det är freeeeedaaaaaag! Wioooo…. Vi sitter i bilen på väg till UnderBARA BARNmässan, idag slår portarna upp till största barnmässan.

20131004-073252.jpg

Det sitter en här bakom mig som är ganska så glad i alla fall. Ledig från förskolan och så glad att få åka på mässa.

20131004-073347.jpg

Vi är tvärsena som vanligt. Alltså, säg till mig? Hur i helsvitti ska man lära sig? Alltså såhär, vi kan vakna tidigt då vi oftast planerat hur lång tid allt bör ta. Men sen är det som att något händer, en känsla av att ha gott om tid. Den där känslan är INTE BRA. Den förstör allt liksom. Då tar man sig plötsligt tid till allt möjligt som man inte skulle göra om man hade ont om tid. Sen tittar man på klockan och ba: ”Nu jäklar i min lilla låda är det dags att få eld i ärslet, köööööööör”. Då springer alla omkring som yra höns och hittar ingenting. Vi är TALANGLÖSA! Totalt!

Men men, nu är vi i alla fall på väg. 🙂 Hoppas att jag får träffa någon av er. ❤ Hörrni, vid 10 tiden kommer det GOOOOODASTE receptet på mina DRÖMBULLAR. Missa inte det! Sedan ska vinnaren av JYSK presentkortet presenteras på eftermiddagen. Wioooo….härlig fredag på bloggen!

Kommentarer

  1. Åsa

    Ha så kul på mässan och trevlig helg!
    Tack för en underhållande blogg, läser nästan varje dag men är väldigt dålig på att kommentera (sorry)!

  2. Fia

    Jag och 3 fina vänner är på väg mot Älvsjö från Gävletrakten 🙂 Fast vi lämnar barnen hemma och passar på att njuta av en hotellnatt, shopping, god mat och vin i huvudstaden innan vi åker hem till våra familjer igen 🙂
    Håller tummarna för att jag är vinnaren i presentkortstävlingen. 😀

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers