FamiljGodmorgon

Godmorgon!

20131002-064147.jpg

Min morgonvy när jag slår upp ögonen på morgonen. Både läskigt och vackert tycker jag. Natten har varit ok, han vaknade till vid 12 inatt men det blev ingen gapig historia utav det utan han somnade om och vaknade tidigt i morse istället. Men skit i det, huvudsaken natten är lugn. Att vakna tidigt är inte hela världen. Njuta av morgonstunden ni vet *host host*. Skulle gett mig ut på promenad men är lite snäll mot min rygg nu, vill att den ska hålla nu.

20131002-065015.jpg

20131002-065022.jpg

Jag och Milo sitter och myset med ”tändaljus” frukost. Han är inlindad i en filt här.

20131002-065335.jpg

Nu önskar vi dig en bra onsdag! En fråga? Skulle ni vilja ha lite middagstips tro? Jag brukar ju lägga in ett härligt bakrecept på förmiddagarna, kanske kan jag bjucka på middagstips på eftermiddagarna? Men bara om ni vill…. Hörs snart igen! ❤

Kommentarer

 1. Malin

  Hej!
  Tänkte höra var har du köpt din radio du har i fönstret?
  Så fina saker du har och en bra blogg!
  Önskar en trevlig helg till dig!!!
  Kram

 2. cattis1977

  Åh vad jag saknar din sminkblogg! Vilken blogg är detsamma kommer istället menar du, Nina? Den enda nya bloggen är Roxenmo och där i finns ju inga skönhetstips! Kan du inte lägga in lite sminktips/test av produkter i denna blogg nu? Kram

 3. Lotta

  Ang din rygg, har i flera år haft problem med ständigt återkommande ryggskott och stel och ond rygg. Fick rekommenderat att ta extra magnesium och har gjort det nu ett tag (2 månader) och har inte haft någon känning i ryggen, helt fantastiskt! Det är inte farligt att stoppa i sig magnesium då kroppen enbart tar det den behöver och resten försvinner den naturliga vägen, prova!

 4. west70

  Hej!

  Jättegärna middagstips, tycker att man kör på med det gamla vanliga på vardagarna så lite ny inspiration skulle sitta fint.
  Ha en bra dag.

  Kram

 5. Tezz

  Vilken härlig morgonvy!! Mysigt med tända ljus !!
  Här har vi med lite bökiga nätter då minstingen på 2 åt har fått körtelfeber!

  Vore jätte härligt med middagstips!

 6. Maja75

  Ja tack, gärna middagstips. Älskar ju att laga mat och nya recept är alltid välkomna 🙂

  Önskar dig en härlig onsdag!

  Kram

Visa alla 8 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers