FamiljHappeningsVänner

Mysig eftermiddag med bästis

Nejmen heeeeej! Jag försvann…. Det har varit en ”fullt upp” dag och jag har haft dåligt samvete hela dagen för att jag inte hört av mig. Tävlingen skulle ju komma igång och det däringa receptet som var så gott. Men men, det har vart fullt upp. Ni vet hur det kan vara va?

20130925-212315.jpg

Jag har haft en helt underbar eftermiddag men en av mina absolut bästa vänner! Maria….hon och jag har haft mycket kul ihop. 🙂 vi har ju varit på ett härligt mingel. Berättar mer imorn, nu är det fotpill in the sofa! 🙂

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers