Dagens TIPSFamiljMakeup & Skönhet

Guldtofs

I helgen köpte jag äntligen en guldring till håret. Har sett att många har det runt håret och det är såå snyggt. Så i helgen så sprang jag på en så då köpte jag den direkt.

20130923-100940.jpg

En fin detalj, inte bara en hästsvans…utan en hästsvans med lite klass kan man säga. 🙂

20130923-101030.jpg

20130923-101039.jpg

Till det så har jag SÅKLART matchat det med mitt guldhalsband med barnens namn från Emma Israelsson. Älskar’t! ❤

Guldtofsen är från H&M, kostade väl 40 spänn eller nåt! 🙂

Ps: Fått lite förfrågningar om sminktips, jag har haft sommarresidens från allt vad smink heter men nu så, nu ska det dyka upp lite härliga tips här igen.

Kommentarer

 1. Jenny

  Hejsan! har en fråga angående hårförlängning. Jag går också varje morgon och vill helst shamponera håret varje dag, iaf skölja ur det. Hur gör du efter promenaden? Antar att löshåret slits mycket av att shamponeras ofta. Är sugen på att testa hårförlängning men osäker då jag gillar att träna mycket.

  Kram / Jenny

  1. niinis
   Niiinis

   Säger bara torrschampo! Jag kan absolut inte tvätta håret varje dag, det skulle vara katastrof för mina extensions. Jag sprayar med torrschampo i rötterna bara, tvättar tre dagar i veckan (ibland två när jag behärskar mig). 😉

 2. Samantha

  Snyggt!

  Jag missade ditt samtal med en halv sekund igår 🙁 Jag kommer åka in till stan en sväng idag efter lunch så ring igen om du vill att jag tar med mig mattan då!
  Annars hörs vi bara om en ny tid, ingen stress, den har legat i förrådet i två år så den blir nog inte ledsen av att ligga där ett litet tag till

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers