FamiljGodmorgonHappeningsHelgenMilo 4-5 årVänner

Tamponger, party och orientaliskt

Ok, vaknade upp med jordens skallebang! Har sovit på min tempurkudde inatt, kan det göra så man får huvudvärk? Dessutom har jag gommen full med blåsor så det kanske är nåt på gång (hoppas inte). Aja, 2 Alvedon så kanske man är på banan snart igen.

I morse kom Milo in och la sig bredvid mig. Han sög på nåt lite då och då som jag inte riktigt uppfattade vad det var. Sedan kollade jag lite närmare.

20130831-094503.jpg

20130831-094508.jpg

Jahaaaaaa, han hade hittat en o.b som han gick omkring med och låtsades att det var en cigarett. ”Farfar gör så” sa han överlyckligt. 🙂 Dom snappar upp tammefasen allt.

20130831-100307.jpg

Idag fyller Hannah 35 år. Hon är som mig och älskar att fylla år så in och gratta henne vettja. Ikväll är det då äntligen dags för kvällens fest. Hannah ska ha ett orientaliskt party med Tusen & En natt tema. Vi har hyrt kläder och skrattat så mycket här hemma. Du ska självklart få se våra kläder sen. 🙂 Vi åker mot Sigtuna och vårt hotell vid kl 13 idag. Exet Magnus och stora barnen ska sova hos oss och vara barnvakt då både svärisarna och mina föräldrar är borta denna helg. (Skönt med god relation med sitt ex kan jag säga). 🙂 Milo avgudar Magnus och går och tjatar och frågar om när dom kommer här. 🙂

Aja, vi hörs lite senare igen då! ❤

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers