Höll ju nästan på att glömma! Jag skulle ju bjucka på det däringa receptet.
4 portioner, 11 propoints/portion.
Viltfärsbiffar med tzatziki, ämen vaaaad goooott!! Tzatziki för mig nu är sådär men jag brukar faktiskt bara ta lite fraiche 5% och ha i lite krydda, typ italiensk salladskrydda och äta till. Jättegott (säg det som Tina Nordström). JIETTTEGUOTT! 🙂
Halleluja! Vill du så kan du smaksätta frostingen uppepå med t ex romessens. Det mina damer och herrar är gott det serru! 🙂 JIEETTEGUOTT! 😉
Jag tänkte tipsa om smal tzatziki. Jag viktminskar också, men inte med vv utan jag räknar kalorier.
Blanda lättkvarg (0,1-0,2% fett) med naturell yoghurt (3% fett) tills du fått yoghurtsmak på det. Sen blandar du i vitlök, gurka, salt, lite torkad mynta och ett par droppar olivolja. Klart, smalt och gott. 🙂
Jättegott men min mage klarar inte riktigt det starka. Hoppas fler ser det för det verkar gott…. Tack för tips! ❤