ShoppingSmåtting & Vuxen shopping

Reockefella JEFF Baggy Jeans

 

Åh, måste bara visa mina absoluta favoritjeans till Milo. Det är ett par JEFF Baggy Jeans från Rockefella och finns att köpa HÄR! Älskar detaljerna på jeansen i form av stickningarna, spännet i bak, den fina lappen i bak, den röda tråden inuti jeansen som gör att dom är såå fina att vika upp. Å kolla bara in tärningarna??? Dom sitter alltid på. Har fått massa frågor om vad det är för jeans när Milo har dom på sig. Förstår det för han är verkligen såååå fiiiin i dom. Dom är ett givet kort på julafton. Ska bara köpa en Rockabilly inspirerad skjorta till och sen kanske vi gnuggar på ett par gnuggisar på armarna till självaste julafton så han får se ut som sin pappa. 🙂 Så, sen är det bara kläder till pubbeungarna kvar. Jag är av den gammeldagsa typen som vill att ungarna är nyklippta, rena med klippta naglar och fina kläder på julafton. 🙂 Sen ska jag hitta nån trasa också. Får bli en bekväm sak med plats för mycket julmat i magen. Piuuuuh…..

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers