Maken

Det är sånt här som gör en glad!

20111207-044811.jpg
Han känner mig mig min livskamrat.

Varit vaken sen halv 4 då Milo vaknade för första gången. Lyckades få honom att somna om men jag kunde inte. Kan bero på att jag somnade kvart i 8 igår men gick ju upp klockan tre oxå. Ja, jag skjuter som sagt var på dygnet den här årstiden och har alltid gjort. Tony ser jag typ två timmar på kvällen känns det som. Men snart vänder det och jag orkar sova längre och då vara vaken längre. Tänk…jag har vart såhär sen jag var liten. 🙂

I alla fall. Tony känner mig bra…han visste att jag skulle vara uppe med tuppen och sy så då hade han skrivit en söt sak till mig här på min symaskin. Blir så varm i hjärtat, TACK min finaste kille! Älskar dig oxå!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers