Vardagen

Morr’n morr’n

20111108-045909.jpg

20111108-045930.jpg
Morgonpigg 3 barnsmamma är ju inte min slogan för intet…här vise jag upp både morgonfrilla och morgonoutfit. 🙂

Vaken sen 04.20. Legat o läst lite men nu är jag up and running. Jag ska sätta mig vid symaskinen och fortsätta. Somnade en halvtimmar efter mitt sista inlägg igår så jag har fått ihop en del timmars sömn. Vi hade en liten ”vällingsugsincident” i natt men vi stålsatte oss och så somnade han om efter en timme.

Jag förstår att det är lätt att ge efter mitt i natten, man vill bara få tyst på han men ger man med sig så har vi X antal veckor framför oss med vällingätande på natten.

Milo – Mamma&Pappa : 0 – 1

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers