Allmänt

Fladdera!

20111103-101224.jpg
Fladderi fladdera!

Har inte haft tid med bloggen denna morgon. Jag har varit och tagit lite prover och ska ta nya imorn bitti. Så kallade fasteprover.

Nu in o jobba satan i gatan! Har ett jäyteviktigt ämne jag vill prata med er om sen. Återkommer!

Kommentarer

  1. Smink-Anna

    Gjort det med! Fick dygnsmätare och blev kallad till kardiologen! Mätaren visade dock att mitt lugnar sig under natten och är ok under dagen MEN att det stiger i samband när jag träffar läkare. Diagnos: vita rocken sjukan! Men självklart ska jag fortsätta att gå på kontroller och se så att det är ok! Hoppas allt går bra för dig och bra att du kollar upp det! Pöss min lilla februari date:)

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers