Allmänt

Dagens (kvällens)…. VILL HA

Ja men som sagt då har jag slängt ihop ett litet collage från HM. Åh vad jag älskar HM, vad skulle man göra utan den butiken? Där hittar man oftast alltid NÅNTING att handla. Dessutom till bra priser. Här har jag i alla fall slängt ihop ett lite sådär 60 tals inspirerat upplägg. Jag gillar verkligen 60 talet och tycker att min mamma var URLÄCKER med sina håruppsättningar och sina coola kläder och baskrar och höga stövlar. På vissa bilder ser hon ut som en supermodell. Jag tror att jag måste scanna in bilder på henne och visa upp här för er.

Nähä, nu ska jag så smått börja ladda för debatten på SVT 1. Göra mig klar för natten. Har en ledig dag imorgon och ska hitta på nåt mysigt med dom ungarna som vill hänga med sin mamma. Sen på kvällen ska jag på AW med 2 av mina närmaste vänner. Så himla NAJS ska det bli.

Kommentarer

  1. Nina - Glamourmamman

    Kan bara hålla med – H&M är bäst 🙂

    Låter som att du har en härlig dag framför dig imorgon. Jag är också ledig med småkillarna och sedan blir det kompisfika på eftermiddagen. Vinet tar vi på kvällen 🙂

    KRAM

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers