Shopping

25% rabatt på valfri vara hos H&M

20111103-181720.jpg
Kom o kööööööp!!!

Ämen… Nu ska jag springa in på H&M för att se vad man skulle kunna sätta tänderna i. Ska nog sätta mig för att göra ett litet smaskigt collage!

Kommentarer

 1. angelixa84

  Vem har fixat din design på bloggen? Jag hittar ingen som kan wordpress, har du lust att hjälpamig med en design till bloggen? Vore guldvärtom du ville/kunde 😀 kraaaaam

  1. niinis
   Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma

   Jag gör headern själv i bildprogram…. Jag har läst mig till allt, det står på nätet allting. Lite pill och fix men inte alls svårt! 🙂 Annars är det ett standardprogram i WordPress jag använder mig av. 🙂

   KRAM

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers