Milo 2-3 årShoppingSmåtting & Vuxen shopping

Tipsar om BARNBUTIK på nätet!

Hemklickat från KidsBrandStore.se.

 

Jag har länge velat haft nåt lite finare i WCT material till Milo. T ex till julen nu när man vill att dom ska vara lite finare utan att ha på sig kostym liksom. Har oxå saknat något att slänga över t ex skjortan när man ska på kalas eller nån annan finare tillställning. Så hittade jag KidsBrandStore.se som säljer barnkläder på nätet. Massor med superfina märken till barn. Visste inte ens att det fanns märken som GANT, Fred PerryWESC, Tommy Hilfiger och många fler till barn?! Det kryllar verkligen av massa massa fina coola märken hos dom! Snacka om bra julklapps affär att shoppa sina barnkläder i.

Gissa om jag blev förvånad när jag hittade Fred Perry barnkläder? Å sån fin WCT? En sån WCT som storebror Thedde har!  Hade som sagt ingen aning….. så nu ska Milobebis vara fin som tusan på självaste julafton i sin alldeles nya Fred Perry WCT!! 🙂

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers