I am an hypkondriker!

20111022-090636.jpg
Precis avklarat 5,25 km här på morgonen. SHAJSSE vad jobbigt det var! Trodde knappt jag skulle komma hem…det värkte i låren och så kändes det ändå som man stod på stället och gick.

Usch, jag som är hypokondriker då, har haft lite hjärtklappning i några dagar. Efter jag ätit får jag det, håller i sig en stund, skumt som fan. Tänkte att jag skulle ta tag i mina promenader ordentligt igen och se om det försvinner. Annars står jag väl där och knackar på husläkarmottagningadörren igen. Jag vill inte döööö och så ringer jag o bokar en tid. Dock så har jag blivit ”bättre” än förut, nu drar jag mig för att ringa fast jag kanske är orolig. Förr hade jag klippkort.

”Nämen tjeeena Nina, hur är det idag då?” liksom.

Det här med min hypokondri kom som ett brev på posten när jag fick konstaterat att jag har en extra ledningsbana i hjärtat. Åkte ambulans tjufler gånger och blev till slut undersökt på hjärtspecialist. Det gjordes ingrepp för att försöka få bort banan men misslyckades. Fruktansvärd obehaglig erfarenhet. Jag lever med banan idag men får väldigt sällan ”attacker”. Nu var det flera år sen! Piuuuh…

Sen blev man mamma och hypokondrin tog sig till en ny nivå. Man blev nu oxå orolig över en till person, och en till, och en till. Ja…där är jag nu. KBT erbjudande någon??

Jäkligt jobbigt i perioder och mina närmaste vänner brukar skoja med mig om det här. Men på ett hjärtligt sätt förstås. Jag önskar jag vore lite mer coool! Herregud, en av mina vänner skulle kunna tappa båda benen, magsäcken hänga utanför och hjärtat stannat, ha en knöl lika stor som en fotboll utväxt från ryggen….då kanske hon skulle rings sjukan eller googla.

Det här med googla är ju ett jävla gissel alltså! Börja googla och du har alla hemska sjukdomar du kan tänka dig! Man är färdig för att lämna in efter en kväll på Google. Jag har blivit bättre där med. Dock så har jag redan googlar på hjärtklappning efter maten. Jag var ute ensam… alltid nåt? Har jag nån medsyster/bror därute tro?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

GLÖMDE JU….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x