Makeup & Skönhet

Shimmer/glitter i sommar?

Gillar ni glitter? Jag vet att det var superhett för några år sen. Då gick i alla fall jag omkring
i den ena mer sprakande glittersminkningen än den andra. Jag tycker att det ska komma
tillbaka, stenhårt! Detta gör så mycket med våra glåmiga ansikten! Så är det party… gå all
in!!!

Kikar in på en annan sminksajt som jag fattat tycke för oxå! Är ute efter lite glitter. Dels så vill jag ha det till mig själv, sen kan jag se hur vacker en brud skulle bli med små dustar ur den lilla fyrkantiga burken på axlar, bröst och lite på kinderna! Sen är det ju superhäftigt på en partysminkning. Det ger lite WOW effekt och är man ute efter en snubbe så lovar jag att man syns mer med lite glitter. Jag skulle vilja ha lite guldigt skimmer…. i sommar vill jag vara guldig. En sminkning med lätta guldiga toner och så toppar man det med lite solpuder och lite gulsigt skimmer på kindbenen och lite i tinningarna så är man en exotisk dröm.

Finns att välja i lite olika färger, just en guldig har jag ännu inte hittat, men skam den som ger sig! Vill du kika på glitter så klickar du dig in här!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers