Allmänt

Gone fishing….

Nämen, jaaa vad säger man? Jag har inte tid med min blogg denna helg. Solen skiner för fulla muggar och värmen värmer våra vintertrötta kroppar. Dessutom har min bästaste Maria varit här nästan hela helgen, helt underbart! Vi har haft massa kvalitetstid nu och fått prata av oss….. Love it! Är det inte underbart att få tid med sina vänner? Underskattat. Nu sitter vi återigen på ”ballen” och njuter av vädret. Vi älskar vår balkong och har precis fikat här ute. Ville bara vinka till er lite och berätta att jag njuter av livet. Bilder kommer sen…. Puss & njut!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers