Måndag och ingen spysjuka?


Egentagen bild av Milobebis! Har ungefär 100 såna
här i min iPhone! :))

Godmorgon måndag. Det är helt otroligt men Milo blev inte magsjuk! Can´t believe it… Näej, han slängde i sig sammanlagt 2 flaskor välling innan han somnade. Återfalls natten var nog inatt. Kl 12 inatt satte det igång, sen kved han efter välling i över en timme. Men vi gav ingen välling så då ruttnade han och somnade om, har gnytt lite några gånger med sovit till typ 7 i morse. Så det var långt ifrån som första natten, thank god. Jag var redan lite störd av månen inatt. Får en sån konstig orokänsla i bröstet och magen av fullmåne. Jag vankade av och an, la mig i soffan i matrummet. För hårt. La mig i Elliots säng, för ljust. Han har en ljusslinga i sitt rum som stör. Hittade inga öronproppar så jag tog toapapper som jag blötte lite och proppade i öronen. Gjorde ett nytt försök i Elliots säng och somnade faktiskt. Sen kom tjockkatten och ville ligga på min mage. Då trodde jag på riktigt att jag skulle skjuta kattfan…. somnade i alla fall om. Så nån timme blev det nog.

Precis innan jag satte mig för att skriva inlägget kollade jag klockan på min telefon. Vad tror ni den visade? 08:18 såklart…..

Denna måndag håller jag tummar för att Milo klarar sig från magsjukan. Jag håller tummar för att han slutar fråga efter välling och börjar äta som en häst denna veckan. Jag håller tummar att vi alla håller friska ända fram till och under påsken.

En jäkla massa tummar denna måndag alltså! Nu kitta kontoret…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Spysjuk eller inte?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x