Nindigos RUM bokställ




Jahapp… här har vi då ett bokställ som jag gjorde till Milo idag. Det här
bokstället ska jag i min webshop sen.

Det blev ett bokställ. Har även påbörjat lite annat smått och gott, hann inte med så mycket idag då jag blev tvungen att jobba hemma hela förmiddagen. Det här stället går att få med egen text oxå. Då kan man ju ha någon personlig text om man vill, eller kanske nånting helt annat. Jag tänker mig nån söt figur kanske… jaja, det kan utvecklas hur långt som helst. Den är ca 45 cm hög och 35 cm bred så man får plats med rätt stora böcker. Typ guiness rekordbok aktigt! 🙂 Vitt och svart ska den finnas i.

Ojoj…. idag har jag även spikat hemsidan. Nu är det bara det sista ändringarna med namnbytet som ska göras klart, sen få fart på betalningsdelen i webshopen sen är man OFF TO GO! Jag sitter faktiskt här och skriver till Er med ett vinglas vid min sida. Jag firar litegrand. Firar att det äntligen känns bra med hemsidan. Man blir lätt lite petig och snöar in på massa skit medan man håller på. Jag har ändrat 10 000 gånger och stött och blött! Jag har ju hållt på med den nu i 1,5 månad. Det är ingen värsting sida på nåt sätt men det är en JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLA massa som man måste pilla med och allting tar tid. Herreminjeee alltså. Jag har fyrkantig blick och nacken värker av allt sittande vid datorn.

Nej, nu ska jag krypa i nåt skönare. Milobebis ska nattas. Sen ska jag sätta mig med mitt glas vin och en bit mörk choklad och bara glo. Glo rakt fram…. på allt annat än en hemsida. Sen är det Arga Snickaren på femman och Greys på det. Så TV:n bjuder på finfint tittande. Ha en fin kväll y´all!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ok! Vem har spytt på min Helena Väska?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x