Innebandy GIRLZZZ


Här har vi precis sprungit några varv. Skillnaden var slående. För 15
år sen sprang man fler rundor och så kunde man fortfarande prata.
Ok, det var då. Så gör vi inte idag! 🙂


Ok, här har vi då kvällens järngäng. Vi var hela 6 st som vågade oss
till den första träning. Som tur var fick vi hjälp av yngre tjejer så vi
kunde ha lite match!
Visst ser vi glada ut? Kanske tur att bilden inte
togs efteråt! 🙂

Japp, 20.30 igår kväll samlades vi i vår gamla hall. I den här hallen har man svettats röven av sig under många många år. Det var ett litet tappert gäng som vågade sig till hallen denna kväll. Det är fler på väg som tur är. Det är alltså inte bara vi som ska spela cup en hel dag. Då skulle vi nog bli hämtade med ambulans allihop! Ingen bankett på kvällen utan syrgas på sjukan typ…..

Fasen vad kul det var. Det kändes som man blev tillbaka slussad 15 år i tiden och att man faktiskt spelade på riktigt, som vi gjorde då. Ska jag vara riktigt ärlig så har ALLA sin talang kvar. Så jäkla duktiga tjejer som rullade boll, schyssta passningar och fina avslut. Inte alls konstigt att vi nådde division 1! Ja den 14:e maj ska vi bekänna färg. Då är det på riktigt och vi ska möta andra gamla stötar från den gamla goda tiden!

Jag kom upp ur sängen förstår ni. Det sjuka är att jag inte kännern nånting ännu. Men grejen är att det är lite tidigt än så det har säkert inte hunnit sätta igång. Får se om jag säger samma sak i eftermiddag? 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

R.I.P Linda

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x