Bröd & mög


Lillebror Tobias var på besök igår. Milobebis gillar verkligen sin farbror.
Han sitter gärna uppkrupen i hans famn såhär.


Sen var vi på kalas hos stora barnens kusin Jonas
som fyllde 12 år. Milobebis kämpade ända till kl 20,
sen däckade han med värsta bästa kalasbyxanda.


I morse var jag ute och promenerade. Det gick fort
och jag hade ont efter gårdagens hårda promenad.
Men det är bara smärta ju…. jag är sååå slut på den
här bilden. Det syns, haha.

Ja men se godmorgon Söndag. Känns fortfarande som godmorgon då klockan flyttades fram en timme. GÄSP. Men det är nu vi får våra ljusa kvällar att njuta av. Hipp hipp hurraaaa!

Jag har hunnit med en stenhård promenad. Skitjobbigt var det idag….men man måste utsätta sig och motivera sig. Jag har en svår träningsvärk i ärslet som plågade mig rätt hårt hela vägen, men jag säger som jag sa här ovan. DET ÄR BARA SMÄRTA. Det gäller att bara ta den och fortsätta pinna på hur ont det än gör. Jag har registrerat mig på
RECEPT:

1 liten burk keso
3 ägg

1 dl fibrex

1/2 dl malda linfrön

1/2 dl solrosfrö

1 tsk bakpulver

1 msk fiberhusk
1/2 dl mandelmjöl (jag ska testa kokosmjöl)

Blanda torra ingredienser, häll sedan i det med ägg och keso. Blanda väl. Bred ut på en plåt med bakplåtspapper (jag kör på smord), salta, krydda som du vill. Jag ska nog krydda med rosmarin och oregano, gillar den combon.

Husbandet är och dömer innebandy hela dagen lång. Skittråkigt tycker jag men det är som det är med den saken. Är ensam med 2 av mina killar idag. Thedde känner sig lite hängig, fortfarande lite hostig och nu fått ont i ett öra, så imorgon bokar vi tid hos läkaren. Kanske är det nån mögböse som ligger och pyr som det behövs penicillin att få bort. Elliot är och rider och ska sen sova hos sin mormor. Vi ska nog flumma loss lite, kanske IKEA med mamma och syrran…. får se hur jag känner. Är ltie låg idag tror jag. Lite ”inte orka med nånting egentligen” dag. Det är ju den där förbannade PMS:en oxå som spökar vet jag. Kanske bäst att bara mysa hemmavid idag, maybe ska man gå och hyra en film?

Ha en mysig söndag hörrni.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

På väg till kalas!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x