De sista tjockiströjorna är inhandlade!

Topp LINDEX, långkofta med guldknappar JC


Spetskofta H&M



3 toppar från LINDEX. FIck ingen bra bild på sista tröjan….så jag
sket i den helt enkelt!

Sådärja, nu ska vi se! Allt detta för 600 kr! Billigt och bra! Dessa tröjor här ovan får stå för slutet på det här året. Slutet på ”tjockis” året. Det här är nämligen de sista tjockiströjorna jag köper. Alla har nåt gemensamt. Dom är stora och dom är tråkiga i färgen. Förutom den röda färgklicken där uppe och kanske den puderfärgade koftan med spets. Men för övrigt så har det sett ut såhär för min del sen jag varit gravid. Jag har gått i stora kläder, rymliga tröjor i mörka dova färger som inte framhäver rundheten under. Hemma har jag kunnat ha min favvoklädsel, tajt linne med mysbyxor. Skulle aldrig gå så nån annan stans.

Tjockiströjor är det enda klädesplagg jag känt att jag trivts i. Så var det INTE när man var smal. Då hade man tajt och i härliga färger och trivdes ändå. Ok, det var väl kanske en överdrift eftersom man aldrig är nöjd, jag tyckte väl att jag var tjock då oxå… ni vet sådär typsikt kvinnligt. Men det var jag fan inte, nej… det vet jag nu.

Vill ni oxå köpa de sista tjockiströjorna så fanns det mycket på Lindex och en del på H&M. Billigt och bra och nåt som vi ändå inte kommer kunna ha närmare våren. Nej, för då har vi tappat i vikt så då blir dessa kläder våra tält som vi kan bo i på sommarsemestern sedan. Så är det!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vaknar upp till sista dagen på detta år! J…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x