Allmänt

Godkväll! Ja vilken dag?! Allt började red…

img_0171 (MMS)

Godkväll! Ja vilken dag?! Allt började redan halv 6 i morse. Mamma och pappa var barvakt åt Milo igår. Mamma ringde och berättade att Milo hade hög feber och krupphostade så han kräktes. Ingen bebismedicin hemma gjorde att vi åkte ut till vår varma bebis. Men med lite Ipren och sömn och såklart mammas famn så somnade han som en stock efter att inte sovit sen 1 på natten. Nu har vi varit här hela dagen, sovit ifatt lite och kurerat bebis. Kul igår var det i alla fall… Puss

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers