Allmänt

SJUK

Jag är sjuuuuuk! Jag hade nästan glömt hur det kunde kännas att må
riktigt jäkla risigt! 🙁

Jaha, ok…. jag som resten av sveriges befolkning är risig! Åkte till jobbet ändå igår även fast jag kände att jag inte var ok igår morse. Slutade med att jag kom hem efter jobbet med feber och mådde riktigt pissigt! 🙁 Fy bubblan säger jag bara, inte alls kul detta faktiskt. Så nu ligger man här helt ensam och känner att det bara känns fel. Va? Usch… Jaja, jag får hoppas att jag snart är pigg igen. 

Vi var ju på den dära 40 års skivan i lördags. Jättetrevligt…. började dock inte så bra. Jag fick en hel drink över mig och min nya klänning vid välkomstskålen. JIPPPIIII… den blev genomskinlig och fläckig. Precis det man vill ska hända när man står där och har piffat till sig. Den torka och fläcken var kvar men det blev trots allt en jättekul kväll! Maten alltså…. vad tycker ni om libanesisk mat??? Alltså…. OH MY GOOOOD. Dessutom går det alldeles utmärkt att hålla den LCHF. Nu måste jag leta efter matställen med libanesisk mat. Hittade faktiskt ett ställe på Kungsholmen i Sthlm som hette  cafe corniche, där har dom ett festpaket som kostar 440 per person ex moms. Där ingår fördrink, 18 rätters mezebuffe, 2 glas vin till maten och kaffe med dessert. Mmm… ett litet tips om ni vill äta riktigt gott!!

Vi fick inte så många bilder med oss från festen, ingen kamera med! SAY WHAT??? Det får ju inte hända… men det hände. Aja, en liten bild smnög sig med i husbandets mobil.

Jag och min kompis Marias man Gustav.

Nähä… nu måste jag vila lite känner jag. Svetten bryter ut i pannan och jag känner mig yr, så är det att vara sjukling i 38 års ålder tydligen. Hua… återkommer sen igen. Vill ta upp en sak!

Kram ♥

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers