Allmänt

Råka sända lite för tidigt….. men ni …

Råka sända lite för tidigt….. men ni hajar va? Jag vill uppfostra mina barn att alltid minnas viktiga dagar, att alltid slå en signal till nära och kära. Givetvis är de omöjligt att minnas alla polare o sånt men familj!! Inte ens husbandet sa nåt även om jag fick present dagen innan. Dock ska jag säga att det mesta slätades ut när barnen skrivit ett kort och gav mig en ansiktsbehandling i present. Då fick man tårar i ögonen. Tycker du att det är viktigt att komma ihåg?

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers