Okategoriserade

TANDHELVETEN….

Hörrni, det är jämmer och elände här hemma!

Milobebis har haft feber sen igår, 4!!!!!! kindtänder är på väg samtidigt! Alla samtidigt…. vafan är det för skit??? Måste alla komma nu??? Jag hajjar inte… Han har jättejobbigt och gnäller hela tiden, HELA TIDEN! Det hjälper knappt med panodil/alvedon, vi får i alla fall ner febern med den tack o lov. Men annars är det KATTSKIT rakt igenom. Man tycker så synd om honom samtidigt som man nästan river av sig håret när ingenting hjälper!

Säger bara THANK GOD för min batteriladdar resa, jag hade ju för fan klättrat på väggarna som spindelmannen annars. Nu är jag rätt cool och försöker göra det så bra som möjligt för vår bebis. Lilla hjärtat ♥ vilket JÄKLA skit det är att bli stor vad det verkar!!!

SKIT TÄNDER!!!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers