Snart åker jag till SÄLEN!

Ja, det blev en ny header. Vet inte jag men nu är den där i alla fall… lite mindre och lite ljusare åtminstone.

Jaha, vet ni vad?! Det börjar så sakteliga närma sig sälenresa för mig. Jag och några av mina tjejkompisar ska åka till Sälen en weekend. Detta började vi med år 2000, sedan har detta hållit i sig som en tradition. Vissa har ibland hoppat att följa med när den biologiska klockan sagt barn, själv har jag inte varit med på 3 år. Vårt barnalstrande i form av 3 missfall och utredningar gick före de gångerna de var dax att åka så rent naturligt har det inte blivit att jag varit med. Nu, som en liten avslutning på min mammaledighet, ska jag följa med. Kan säga att detta är topp 3 på ”all time funniest things to do!!!!” Fyyy farao så roligt vi har. Kan nog säga att jag jag blir sådär en 5 år yngre för varje gång jag åker, ja om man tänker på hur jäkla mycket vi garvar! SHIT ALLTSÅ!

Så torsdag nästa vecka åker jag kl 08 på morgonen med 2 utav tjejerna. Sedan kommer 4 till lite senare under dagen. I år är en ny tjej med som jag bara träffat som hastigast….ska bli kul att lära känna henne oxå! Dom andra uvarna har jag ju känt i århundraden…

Jag har faktiskt lite ont i magen för att jag ska åka. Varför har man alltid det, lite sådär dåligt samvete??? Känns inte alls kul när den känslan dyker upp och svärtar ner det roliga som ska bli… man borde ju se till att njuta istället. Njuta av 3 dagars off från hemmet, njuta av att få falla tillbaka till mañana känslan, bara behöva bry sig om vad man ska ha på sig och vad man ska stoppa i munnen. Va? Det hör inte till vanligheterna det ska ni veta!

Well… nu är det ett himlans planerande med kläder, mat och doningar. Jag ser fram emot det även om det hugger i magen litegrand, säkert en mammas lott i livet det där med samvetet!

Här är tjejerna som ska med, förutom Åsa som jag ännu inte har någon bild på! (Hon på axlarna där har ännu inte åldern inne ;))

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Syster kom med feedback!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x