Allmänt

Fredag!

Hej på er söta ni… tack för fina kommentarer!

Ja… natten har vart sådär, han vaknade vi halv 3 och hostade lungorna ur sig (lät det som). Dock så fick han lugn efter lite vatten och en höööööööög kudde att sova på. Jag fick faktiskt somna om efter en timme typ. Febern är just i detta nu som bortblåst, vi ha inte ens givit honom nåt febernedsättande. Det lutar åt vanlig förkylning detta ändå. Han är som vanligt när han är vaken,SKÖNT… hoppas han blir frisk snart, man har ju så jäkla ont i hjärtat när ens bebis är sjuk! FAN vad jobbigt det är. Som sagt var så är det ju käpprätt åt helvete att man är av den oroliga typen oxå! Well well….

Idag är det fredag hörrni… och hur skönt är det på en skala? Åååh, älskar fredagar! Idag ska jag köra lite pyssel här hemma. Det blir ju ”julmarknad” i helgen där jag återigen ska sälja mina prylar. Har lite att komplettera med. Jag skulle vilja plocka i knäck i såna små smörpappershållare med rött band och ha på mitt bord oxå.

Haha… ursäkta mig men, jag blir lite sådär förundrad. Jag tänker mig själv för 6 år sen och fantiserar om att jag skulle stå och koka knäck och stoppa i smörpappershållare med rött snöre runt. Hahaha, ursäkta men det är så jäkla långt ifrån var jag var då… Jag var en partyslyna som var i full färd med att åka till Sälen. Jag hade hajpat till mig så det bara small om det. Fejknaglarna på plats, löshåret ner till ärslet, vadderad BH nerpackad och så drog vi på en fylleresa modell BIG!! Jag var ute efter fest, killar och ett jäkla partyröj! Knäck-kok VS partyröj i Sälen är en liten yttepytte kontrast. 😀

Men…. titta så bra det blev. Alla behöver vi ha våra faser i livet. Jag diggar alla faser på sitt sätt. Just nu är min fas småbarnsmamma/3 barnsmamma. Då var det 2 barnsmamma/partyslyna varannan vecka. Och i övermorgon är det 6 år sen jag träffade husbandet. Allt blir bra till slut…. hur man än gör!!

Nähä…. idag ska jag köpa en ny bukett färska blommor, handla lite saker jag behöver och sen är det fredagsmys. Nu bjuckar jag på lite bilder…. taget ur småbarnsmamma/3 barnsmamma fasen! 😉


Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers