Okategoriserade

Mina joggingskor står på ett golv,

0-2612df5f54fce63cf4822bb216eb5436.png

Mina joggingskor står på ett golv,inte på en tjejmil. Jag är jätteledsen för det men omständigheter kring min tand,min sömn och mina möjligheter gjorde att de inte var möjligt för mig att ställa upp. Det är ett rent fittskit och jag är riktigt ledsen för de…men de ville sig inte i år. Imorn är en annan dag,och jag hoppas att tandis hjälper mig att bli av med den "vidriga-jävla-tandvärken-och-den-här-jävla-kuk-tanden". Förlåt…men jag är inte människa idag. Ledsen,besviken,jättetrött,arg,deppig….

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers