Vänner

Vår minikräftis!

Lite bilder från vår mysiga kräftis vi hade i lördags. En spontangrej blev det och väldigt lugnt men förjäkla GOTT!!! MUMMA!!! Lasse & Bea som var hos oss driver ju restaurang och är jätteduktiga på allt gott i matväg. Skulle vi ses oftare skulle jag lätt rulla fram….

Hon längst upp till höger är verkligen Lasses dotter! Det känns helt sjukt att han har en så gammal dotter… sen var såklart exet Magnus med ungarna här.

Tog en bild på husbandet…kolla in ögonfärgen!!!

Det blev en trevlig kväll med massa god mat och snack till midnatt! Ute satt vi oxå, antar att det var sista sommarkvällen vi kunde sitta ute. Nu burrar vi in oss i 9 månader och så kör vi igen sen…. uppiggande va? ja, alltså 9 månader känns ju inte alls långt bort nu?! 🙁

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers