BAD HAIRDAY och så mycket mer skit…..

Precis som bilden här ovan visar känner jag mig!

Idag är det bröllop, husbandets kompis som han spelat ihop med gifter sig. Vi har haft jordens strul med barnvakt… Det är ju så, allting hamnar ju alltid i samma månad. Tänk om att roligt kunde fördelas på ett helt år istället för på en kort period. Dels så känns det lite sådär att ha barnvakt IGEN sen vill man faktiskt inte "besvära" folk. Låter konstigt eftersom dessa människor som passar våra barn GÄRNA gör det men i alla fall. Strulet med barnvakt har nog mest legat hos oss själva, ett tag tänkte jag nästan så att jag skulle stanna hemma och husbandet skulle gå själv. Men se det ville han inte, jag förstår honom. Vi har helt enektl inte velat fråga nån…. men igår så ringde vi svärisarna och dom kommer hit och tar ungarna medan vi är borta.

Aja, DESSUTOM…. så har jag ingen kul period nu! Känner ni igen er?

BAD HAIRDAY:
Man känner sig ful, fet, trött och håret vill ingenting. Håret lägger sig stripigt och bara inte vill nånting. Nån jäkla hårtofs står åt ett håll och fast man har rent hår ser det ut som man inte tvättat det på flera dagar, dessutom så blir det spikrakt på 2 sekunder efter man gjort sig ansträngningen att locka det. 

UGLY DAY:
Hur man än sminkar sig som man brukar så slutar det att man ser ut som nån billig prostituerad på nån bakgata i Holland. Det är bara de höga stövlarna och stay-ups som fattas. Man kladdar och smetar och försöker få till det och det hela slutar med nån slags tvättbjörnsliknande make-up. Till slut är man så trött på skiten som man ger fan i´t och drar ett fett lager med rouge istället och påsk-kärringen har fått en väldigt tidig start!

FAT DAY:
Do i need to say more? Alltså… hur många gånger har man inte svettas ögona ur sina ögonhålor när man provat plagg efter plagg. Vandrat till spegeln och sett att "Nähäpp, jag hade inte tappat 7 kilo på vägen hit från garderoben den här gången heller!!" Allt sitter som ett korvskinn, det väller här, det skär in där och den där klänningen som faktiskt var lite stor förut (för flera månader sen) kan man inte ens knäppa. Är det nånstans man kan få sig en sån jäkla känga i självförtroendet så är det i garderoben. Ja, alltså när man provar kläder. Jag har, inte alltför sällan, fått tårar i ögonen när det varit dax för att försöka göra sig lite fin. Ett tält har känts som det enda raka att ta på sig eller helt enkelt skita i hela festligheten! Jag har vart så URSINNIG och så LEDSEN många gånger…. så frågan är hur det ska gå idag!? Bröllop med 15 kilos övervikt är inte kul. NEJ, idag känns det kasst. Hur fan ska jag få ihop det. Husbandet provade sin kostym igår och han var så SJUKT SNYGG i den!
Undra om STATOIL har 2 manstält?? Eller…det kanske inte räcker med ett sånt? SUCK!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinn tavlor från Nindigos RUM!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x