Vänner

Hamncafét!

Nä, det gäller att inte ligga o deppa över en rörig natt.

Nu har jag promenerat, matat Milobebis och ska hoppa in i duschen. Känner mig som en ny människa igen!

Nu ska jag snart ner till min kompis som ska starta upp Hamnncafét. Jag var där igår kväll och skrev alla skyltar, idag ska jag dit och hjälpa henne med att köpa blommor och göra lite fint. Behövs säkert lite händer här och där som hjälper till på flera sätt. Det är så himla mysigt där nere, kan ta lite bilder därifrån så ni får se.

ni som är från min lilla håla…..

IDAG kl 15.00 slår Hamncafét upp portarna för sommaren. KOM DIT VETTJA!!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers