Allmänt

Nada afterwork!

Lite trist….blev inge afterwork på fredag. Aja… vad är väl en bal på slottet! 😉

Hmmm…. då blire nog Let´s Dance efter helgreglerna i vanlig ordning. Lite god mat på kvällen kanske….

Kanske är bra att det skjuts upp lite, då hinner jag kanske gå ner i vikt ytterligare så att man inte ser ut som en uppstoppad gris när man klickklackar in på styltorna! 🙂 Risken för det är överhängande….. bokstavlligen! 🙂

"EL BANTNING" går faktiskt riktigt bra. Jag mår bra…. vilket är jäkligt viktigt om man ska orka. Jag är ute o promenerar minst 1 gång per dag, minst 45 minuter. Jag är stenhård med min diet, äter ett mål mat om dagen… äter massor av frukt och så slinker nån kaffe ner per dag. Jag känner att det händer saker i kroppen hela tiden…. men eftersom det är så mycket som ska av så får jag ha tålamod o tänka att det inte kan försvinna på 2 röda.

Hmm… nu börjar Milo ledsna igen… måste ta honom. Idag blire fika med min Maria o hennes Noel….

Puss påer!

Elliot o Milo!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers