Allmänt

Hormoner…. dra för fan!!

Hemma igen efter fikat… kanonkul o träffa min maria som vanligt.

Dock så känner jag mig lite off idag, känner mig lite allmänt less och deppig. Jag tror att bantning, sömnlösa nätter och en liten besvikelse över att det inte blev nåt på fredag är anledningen. Ni vet när man liksom ser fram emot nåt o så bara blir det inget. Det känns kasst….

Sen tror jag oxå att hormonerna fortfarande dansar en dramatisk tango i min kropp. Hormonerna vill liksom inte släppa taget riktigt än utan gör mitt inre till en vajande dynamit som hotar att explodera lite då och då. Ena stunden är jag upprymd och så fylld av lycka att jag vill gråta. Andra känner jag mig helt misslyckad, fet, ful, och totalt urless så jag vill gråta! Av och på….finns inget mellanting i mitt inre just nu. 

Kanske inte är så kosntigt….

Den resan man gör är väl inte en piss i missisippi direkt. Man är gravid så ända in i h-e i nio långa månader. Det innebär en helt enorm resa vad gäller kroppen…o faktiskt en lika enorm när det gäller själen. När bebis sedan landar hos en så händer det minst lika mycket med kropp och själ….

Helt plötsligt är man bara själv igen. Ingen bebis i magen som påverkar en…. Nu ska man hitta tillbaka till hon….. Nina…. hur fasen va hon nu igen?? Är hon som förr eller har hon förändrats? Jag som längtat efter henne så himla mycket. Nu är hon här igen och jag känner fortfarande inte som om allt är som förr…för det är det ju inte!

Ni vet…. nu hittar man ett nytt sätt att leva…. ett nytt liv som vi inte levt förut….

Shit, pratar jag som jag rökt på nu eller?? Kanske att nån fattar vad jag snackar om….

Skitsamma…. hur som helst så är mina hormoner inte snälla idag! Helst av allt vill jag ta min bebis, lägga mig under täcket en stund och vakna till en ny mycket bättre morgondag! För den här dan känns skit….

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers