SVAR PÅ ERA FRÅGOR!!

Godmorgon alla…

…vad roligt att jag fick några frågor…. och från en del som inte brukar lämna avtryck här!

Här har ni svaren på era frågor:

Hej hej! jag ställer mig först på kö och ställer en fråga: Var säljer du dina saker som du gör?

Ingenstans just nu tyvärr. Har tänkt att komma igång med en hemsida nu under våren där jag ska kunna ha allt till försäljning. Så länge så får nog min blogg fungera som ett ställe där man kan köpa mina saker. Jag får nog helt enkelt lägga ut nåt här framöver, sedan får ni kort och gott beställa via min mail som jag lägger ut i samma inlägg.

Är du inte BlondinBella? 😉

Nej…. vet inte om jag ska svara tack och lov inte eller tyvärr är jag ju inte det där….. hennes framgångar skulle väl inte vara fel med tanke på de pengar hon håvar in. 😉

Vad fick dig att börja blogga?

Vilken bra fråga…. nu gäller det ju bara att komma på just varför jag gjorde det. Från början var det nog mitt tjejgäng som tyckte jag skrev så jäkla roliga mail, bl a en tjej som heter Sussi propsade hårt på att jag skulle starta en blogg. Hon vet nog än idag inte att jag har en blogg… tänk vad knäppt! Sen hade jag nog bara av rena händelser hamnat på vissa bloggar så då körde jag igång min egen. Märkte fort att det blev ett skönt andningshål…. sen gick jag ut med min blogg så då är den inte så anonym som jag hade den från början. MEN, det gör ingenting, jag är en öppen person och känner att jag får ut ganska mycket här ändå.

Min fråga är om du som flerbarns mamma har upplevt någon speciell ålder då det har varit extra extra mysigt att vara förälder? Förstår att det är snudd på omöjligt då alla åldrar har sin charm men…

Fråga nr 2 är om du minns hur vi möttes i cybervärlden första gången? 🙂

Oxå en jättebra fråga. Precis som du skriver så har ju alla åldrar sin underbara charm. Dock så minns jag 2 årsåldern som häftig, här utvecklades ens lilla son till en alldeles egen personlighet som avspeglades rätt hårt just i den här åldern. Pratet började komma igång på allvar och man fick sig goda skratt när de finurlade på om sitt. 3år och 5 år var förjäkla jobbiga rent trotsmässigt! Sen kom den underbara 6 årsåldern, trotset försvann och ut kom en intelligent liten unge som ville lära sig massor… en lillgammal som helt plötsligt förstod så mycket och faktiskt gick att diskutera rätt stora saker med runt köksbordet.

Idag har jag ju rätt stora barn som oxå ger mig massor….när de blir större så skakar de om en känslomässigt ständigt. Både på ont och gott…. men mest gott! Älskar o ha ungar, det är sjukt häftigt på alla sätt och jag skulle rekommendera alla att bli förälder för det utvecklar en själv helt otroligt mycket!!

MATTIAS, jag minns faktiskt det (tror jag)…. det handlade om FOPPA va??? Hahaha… påminn mig gärna om på vilket sätt!!

jag gillar dig o din kille.. trots att jag inte känner er personligen…
tycker ni ser helt enkelt gôa ut… 😀
o Milo ser för jäkligt gô ut i sina bulliga kinder o såg filmklippet då du filmade din man som blev tatuerad o då såg jagen glimt av Milo… sött!!!
o har hängt med i ert blogg ett tag o tycker du skriver bra o va dig själv helt enkelt o skriv det du tycker känns bra..m.m…
men.. detta frågan kanske e för personlig..
du avgör om du vill svara på det eller ej…

Var bor ni!?!?
Du behöver inte säga exakt var utan ngn typ: område eller län… 🙂
oki hare så gött!!

Tack snälla du för dina fina ord!!! Roligt oxå att du lämnade adressen till din egen blogg, ska kika in där så fort jag hinner! Vi bor i Enköping!

Vad tycker du de e för skillnad att få barn nu o gör tio år sen ? Följer dig varje dag .

18 år o har en 11 månads liten kille 🙂
Alltå en ungmamma 🙂

Du är verkligen en ung mamma!! Oj, bra fråga!!! STOR skillnad sjkulle jag vilja säga! Då var jag nog en ganska så orolig mamma som hetsade så mycket. Jag hann inte riktigt njuta av mina bebisar…ville bara att de skulle bli äldre hela tiden. Varflr vet jag inte…. men jag var nog helt enkelt nyfiken! Sen skulle man ju hinna vara ung med allt vad det innebar…. fest, va smal, hänga på kompisar när de skulle göra saker (de hade inga barn). Idag är jag mycket mera cool, jag njuter i fulla drag av Milo och är så glad att mina andra 2 barn har blivit stora så de oxå får njuta av honom. Smal vill jag bli men mest för att jag vill trivas med mig själv…..det andra får vänta, fest o hänga på kompisar är inte så viktígt idag. Jag känner inte att jag missar nåt, det gjorde jag då!  Sen finns det mycket häftigare grejer till barn idag…. bl a andningslarm som hjälpt mig mycket med min sömn, då för 10 år sen sov jag nog ingenting de första 3 månaderna. Nu sover jag ganska tryggt när Milo sover. Sen finns det allmänt mycket häftigare vagnar, kläder och saker till bebisar! I love it!!

hej jag har följt din blogg sen den startades. 🙂
jag finns på familjeliv, hängde i en spec tråd där vi följde varandra, vet inte om du kommer ihåg? jag är inte aktiv där längre.

har ingen fråga till dig just nu men tänkte att jag lämnar ett avtryck för en gångs skull att man kika här 🙂

kram ! du har en rolig underhållande blogg som man bara inte vill missa att kika in till 😛

Vad kul att du vart med från starten!! Å kul att du gillar o kika in här!! Nej vad trist, jag minns inte dig!! Vad var det för tråd??

TACK FÖR DENNA GÅNG…. ROLIGT DET VA!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FRÅGESTUND!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x