Allmänt

Lite värkar…eller vad är detta???

Halloj….

Idag har jag då julpyntat här hemma, sååå mysigt det blir på en gång. I LOVE IT BIGTIME!!!

Har inte hunnit ta några bilder på mitt mys än men det kommer…

FÖR HÖRRNI!!

Just nu sitter vi o klockar värkar jag o husbandet….idag vid 4 på eftermiddagen medan jag satt i bilen o prata med mamma kände jag nåt som påminde om en lite ondare förvärk.

Gick in, plockade undan det sista, tände ljus överallt o väntade på husbandet. Sa inget till honom direkt men när vi skulle till att äta så kände jag att det nog händer nåt i kroppen eftersom "förvärkarna" rev i lite hårdare.

Jag vågar inte hoppas nåt förrän svetten lackar i min panna och jag står på alla 4 o vill åka till BB. Det enda jag nu vet är att det sitter hårt i ryggen, jag har värkar var 10:nde minut och dom är över 1 min långa….

Måtte de inte avta nu, nu vill jag föda barn.

Snart dax för IDOL oxå!

PUSS & KRAM

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers