Allmänt

Förändringen Katie Holmes

Läste precis om Katie Holmes. Hon avancerar inom modeindsutrin och har blivit en av världens ledande modeikoner. Jag som uppfattade henne som en lantlolla…naturlig o härlig tidigare. Nu har hon förvandlats totalt…. men inget fel med det. Förändring gör gott och personligen tycker jag hon kan vara sjukt snygg nuförtiden! Frågan är om de är lyckliga? Hon o soffhoppar Tom??

Här har ni örändringen dock…..

Naturliga Katie, som hon var tidigare.

Nu lägger hon trend på trend på tapeten….. här visar hon hur orange man faktiskt ska vara i höst. Smink o allt….

Den senaste trenden nu är säckiga jeans, uppvikta med ett par ballerinas. Hatt o solglajjer…..

Den här trenden kan ju t.o.m en gravidkossa som jag haka på! 🙂

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers