Allmänt

FILMTIPS!!!

ÅÅÅÅHHHH…igår kväll efter pastaätande och ungar till träning så fick jag äntligen se min film som jag så länge längtat efter att få se!!!

THINGS WE LOST IN THE FIRE

Den är verkligen bra tycker jag. Vill inte gå in på handlingen men båda dessa fantastiska skådisar gör kanonbra roller. Man slukas med och riktigt känner deras smärta… Behöver jag säga att jag GRÄT floder!!?? Thedde försökte prata med sin mamma som inte ens kunde svara för att hon fultjura! :/

Filmen blev inte sämre av dessa två snyggingar!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers